Big Brother: Αυτό είναι το πλάνο που δεν παίχτηκε ποτέ στον ΣΚΑΙ - Η αποκάλυψη που "καίει" τον Μικρούτσικο

Το αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βαρουξής και έχει σηκωθεί θύελλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτό είναι το πλάνο που δεν παίχτηκε ποτέ στον ΣΚΑΙ - Η αποκάλυψη που

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έγινε για ένα από τα επεισόδια του Big Brother προβλήθηκαν στον ΣΚΑΙ. Ένα συγκεκριμένο πλάνο δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα, κάτι που "καίει" τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς ήταν εκείνος πρωταγωνιστής.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο Παναγιώτης Βαρουξής. Συγκεκριμένα, όπως είπε, ο παρουσιαστής είχε πει στον ίδιο και στον αδερφό του, Χρήστο, πως ο κόσμος του θεωρεί σκυλάκια της Άννας Μαρίας, μια δήλωση που δεν έδειξαν ποτέ στον αέρα του σταθμού.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον καβγά που είχε με τον Χάρη Βαρθακούρη στο ριάλιτι.

Η αποκάλυψη του Χρήστου για το Big Brother που "καίει" τον Μικρούτσικο

«Οι περισσότεροι μου απαντήσατε ότι ο Χρήστος έχει λάβει το μήνυμα. Εφόσον έχει λάβει το μήνυμα γιατί δεν αντιδρά σωστά. Όταν εγώ και ο Χρήστος μπήκαμε στο μπλε δωμάτιο, ο κύριος Μικρούτσικος μας ανέφερε κάτι που δεν παίχτηκε ποτέ. Μας ανέφερε πως ο κόσμος μας βλέπει σαν τα σκυλάκια της Άννας Μαρίας. Είναι κάτι που δεν μας άρεσε. Οπότε ο Χρήστος το έχει αυτό στο μυαλό του. Εγώ του μετέφερα το μήνυμα στο live και είδαμε πως πήρε το μέρος της Άννας Μαρίας μετά...

Τι έχει γίνει και δεν έχουν έρθει κοντά; Η Άννα Μαρία δικαιολογημένα, από μια άποψη, δεν τον δέχεται. Τώρα για ποιον λόγο ο Χρήστος δεν έχει ξαναπλησιάσει την Άννα Μαρία; Ή έχει ξαναπλησιάσει και δεν το έχουμε δει εμείς σε επεισόδιο, ή φοβάται την αντίδραση της Άννας Μαρίας και ότι ο κόσμος τον βλέπει σαν σκυλάκι. Έχοντας και τον Πυργίδη και τη Ραμόνα στη συγκεκριμένη φάση, μπορεί να φοβάται μην του πούνε γιατί πάει στην Άννα Μαρία. Οπότε ο Χρήστος αυτή την αντίδραση φοβάται και δεν είναι κοντά στην Άννα Μαρία» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης.

Big Brother Ανδρέας Μικρούτσικος πλάνο που κόπηκε ΣΚΑΙ

Big Brother: Αυτόν τον παίκτη ψήφισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Το αποκάλυψε στον αέρα του live

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δε δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα του σημερινού live του Big Brother, ποιος ήταν ο παίκτης που κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος, πήρε τη θετική του ψήφου για να παραμείνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Μόλις επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκίνησε να μιλάει για τη διαδικασία της ψηφοφορίας και τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον διέκοψε - νωρίτερα για τον λόγο αυτό οι δυο τους ανέβασαν τους τόνους στο πλατό.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τότε είπε: «Ήμουν κάτω και ψήφιζα. Ξέρεις τη ψήφιζα; Την Άννα Μαρία ψήφισα. Αλλά έριξα άλλη μία στη Ραμόνα και μία στον Χρήστο. Ήταν θετικές».