Θύμα απάτης η Αγγελική Ηλιάδη - Η δημόσια έκκληση

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα απάτης η Αγγελική Ηλιάδη - Η δημόσια έκκληση

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγγελική Ηλιάδη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει πέσει θύμα απάτης και ταυτόχρονα, έκανε μία δημόσια έκκληση προκειμένου να λυθεί το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος celebrity πέφτει θύμα μίας τέτοιας απάτης. Πριν από μερικές μέρες αυτό συνέβη με τον Γιάννη Πλούταρχο, ενώ σήμερα σειρά είχε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία συνειδητοποίησε μετά από μηνύματα που δέχθηκε πως υπάρχει ένας λογαριασμός στο όνομά της.

Το συγκεκριμένο προφίλ στέλνει μήνυμα και ζητάει προσωπικά στοιχεία από τους διαδικτυακούς του φίλους. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε όλα τα στοιχεία που είχε προκειμένου να προειδοποιήσει τους followers της και να τους ζητήσει να κάνουν μία αναφορά.

Αγγελική Ηλιάδη Facebook απάτη

«Καλησπέρα φιλαράκια μου! Πριν λίγο δέχτηκα αρκετά μηνύματα που με ρωτάτε αν όλα αυτά ισχύουν. Θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτό το προφίλ αλλά ούτε και με τα μηνύματα που στέλνουν από αυτό το προφίλ.

Είναι ψεύτικο και προσοχή γιατί ζητάει στοιχεία και δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν με αυτά. Έχω κάνει τις απαραίτητες κινήσεις αλλά σας παρακαλώ κι εσάς και ειδικά όσοι έχετε γίνοι φίλοι σε αυτό το ψεύτικο προφίλ μα κάνετε αμέσως διαγραφή φιλίας και να κάνετε αναφορά για να το διαγράψουν το γρηγορότερο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αγγελική Ηλιάδη διαδικτυακή απάτη

Αγγελική Ηλιάδη: Μίλησε για τα επαγγελματικά και την προσωπική της ζωή - "Μην με ματίασετε!"

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό όπου μίλησε για το τραγούδι που ηχογραφεί, το νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα καθώς και για τα προσωπικά της.

H γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στο στούντιο αυτόν τον καιρό ηχογραφώντας σε επανεκτέλεση το τραγούδι της Γλυκερίας με τίτλο "Αντικείμενα" και φυσικά είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη νέα της δουλειά.

Όμως, όπως είπε, λόγω των νέων συνθηκών που επικρατούν στη νύχτα και εφόσον υπάρχει πρόβλημα στα κέντρα εστίασης, αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι άλλο που θα μπορεί να τη βοηθήσει να επιβιώσει οικονομικά.

Το νέο της εγχείρημα είναι να ασχοληθεί με τη μόδα αφού σύντομα θα λανσάρει τα δικά της ρούχα στην αγορά, τα οποία φτιάχνει μόνη της μαζί με μία φίλη της.

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν έκρυψε επίσης ότι αυτόν τον καιρό είναι καλά και σε προσωπικό επίπεδο αφού όπως είπε στην εκπομπή "Είμαι πολύ καλά, μη με ματιάσετε". Άφησε κοινώς να εννοηθεί πως η τραγουδίστρια είναι τρελά ερωτευμένη αυτόν τον καιρό, αποφεύγοντας να αποκαλύψει οτιδήποτε άλλο. Δείτε ακόμα γιατί ο γιος της της ζήτησε να σταματήσει το τραγούδι!

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια: