Στην αστυνομία η Κατερίνα Καινούργιου - Στο πλευρό της ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην αστυνομία η Κατερίνα Καινούργιου - Στο πλευρό της ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 16/11 αποκάλυψε στον αέρα του Ευτυχείτε πως προσφάτως απευθύνθηκε στην αστυνομία για να κάνει μήνυση ώστε να αποσυρθούν κάποιες φωτογραφίες που χρησιμοποιούσαν το πρόσωπό της για διαφημιστικούς σκοπούς με τους οποίους η ίδια δεν είχε καμία απολύτως σχέση.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την αποκάλυψη που έγινε πως site γνωριμιών χρησιμοποιεί τη φωτογραφία του Έντουαρντ από το GNTM εν αγνοία του, η ίδια θέλησε να μοιραστεί την δική της ιστορία αναφέροντας:

«Έχουν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες μου για αδυνατιστικό. Και σε άλλες παρουσιάστριες έχει συμβεί και σε μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια. Αυτό αν δεν το δεις όμως, τι γίνεται; Εμένα ας πούμε μου το είχανε στείλει και είχα κινηθεί νομικά προκειμένου να κατέβουν οι φωτογραφίες. Έτσι κι εδώ μπορεί να δουν τον Έντουαρντ να καλέσουν και να έρθει κάποιος άλλος»

Καινούργιου: Η ατάκα στον αέρα του Ευτυχείτε που πρόδωσε τον γάμο της με τον Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καλλιανός για τον γάμο του με την Χάρις Δαμιανού τον Μάιο, αποκάλυψε στην παρέα του Ευτυχείτε ότι σκοπεύουν και πολλοί φίλοι της επίσης να παντρευτεί.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Απλά να πω ότι έχω αρκετούς φίλους που σκοπεύουν να παντρευτούν τον Μάιο. Μην ανοίγεστε και πολύ. Οι περισσότεροι θα παντρευτούμε με 20 άτομα».

Αμέσως μετά ξεκίνησε μια θύελλα αντιδράσεων και πειραγμάτων των συνεργατών της προς το πρόσωπο της Κατερίνας και στο ενδεχόμενο ότι σκοπεύει και αυτή να παντρευτεί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο.

Η Κατερίνα Καινούργιου με την σειρά της έβαλε τα πράγματα σε μια θέση και είπε χαρακτηριστικά: «Όχι εγώ. Λες να παντρευτούμε τον Μάιο και να μη το ξέρει κανείς. Καλά μπορεί και να μη το ξέρει κανείς, αλλά όχι, δεν παντρεύομαι. Μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ. Μπορεί και να συμβεί. Στην παρούσα φάση δεν παντρεύομαι. Δεν το λέω για τον Φίλιππο. Δε θα μου ανοίγει την πόρτα το βράδυ. Αγχώνεται μετά. Τα παίζει και ο Μουτσινάς το μεσημέρι».