Ολίβια Γαβρίλη: Συγκινεί για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - «Έχω περάσει όλα τα συμπτώματα»

Η εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολίβια Γαβρίλη: Συγκινεί για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - «Έχω περάσει όλα τα συμπτώματα»

Η Ολίβια Γαβρίλη μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Love it και στην Ιωάννα Μαλέσκου. Πριν από μερικές μέρες, η δημοσιογράφος αποκάλυψε στα social media, πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Η Ολίβια Γαβρίλη αποτελεί ένα ακόμα άτομο που έπεσε στα "δίχτυα" του επικίνδυνου ιού και στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, εξήγησε πώς βιώνει την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό παράλληλα με την εγκυμοσύνη της

Αυτά είπε η Ολίβια Γαβρίλη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Πήρα τα αποτέλεσμα του τεστ την Πέμπτη το βράδυ. Την Τετάρτη το έκανα, αλλά συμπτώματα έχω από την προηγούμενη Δευτέρα. Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Έμεινα πρώτη φορά έγκυος τον Μάρτιο, είχα μια αποβολή τον Μάιο και ξαναέμεινα έγκυος.

Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη που βιώνω από την αρχή του πρώτου lockdown, οπότε η ψυχολογία μου πέρασε από διάφορα κύματα… Σε γενικές γραμμές οι έγκυες δεν χρειάζεται να ανησυχούν ιδιαίτερα, ειδικά να περνάνε τον κορονοϊό με ήπια συμπτώματα, όπως εγώ.

Τα έχω περάσει όλα τα συμπτώματα. Εγώ ξεκίνησα με ξαφνικό ξηρό βήχα και πολύ έντονη σωματική κούραση, σαν να έχω πάει γυμναστήριο και να μην μπορώ μετά να κουνηθώ. Την επόμενη ημέρα εμφάνισα πυρετό μέχρι 37,9. Όταν υποχώρησε ο πυρετός είχα πονοκέφαλο, πόνο στις κλειδώσεις, ανοσμία που ξεκίνησε την τρίτη μέρα και ακόμα δεν μπορώ να μυρίσω τίποτα…

Εμείς Παρασκευή πριν ξεκινήσει το lockdown πήγαμε σε ένα φιλικό σπίτι για να τους αποχαιρετήσουμε. Καθίσαμε στον καναπέ με μάσκες και τις βγάλαμε μόνο για να φάμε ένα τυροπιτάκι. Παρασκευή έγινε αυτό. Κυριακή ένα άτομο του σπιτιού εμφάνισε πυρετό και εγώ Δευτέρα βράδυ εμφάνισα τα πρώτα συμπτώματα.», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Συγκλονίζει κορυφαίος ηθοποιός - «Κόλλησα κορωνοϊό! Άρχισα να πανικοβάλλομαι και...»

Ο ηθοποιός, Χιου Γκραντ αποκάλυψε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μαζί με την σύζυγό του, Αννα Έμπερσταϊν. Η εξομολόγηση του για τα συμπτώματα που είχε, συγκλονίσει.

Ο 60χρονος μιλώντας στο The Late Show, αποκάλυψε πως συνειδητοποίησε ότι έχει μολυνθεί από τον ιό όταν ψέκασε άρωμα στο πρόσωπό του και δεν μπορούσε να το μυρίσει.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είχαμε κολλήσει το χειμώνα. Ξεκίνησε σαν ένα πολύ περίεργο σύνδρομο, όπου συνέχισα να ιδρώνω απελπιστικά. Αισθανόμουν τα μάτια μου σαν να είχαν γίνει τρεις φορές μεγαλύτερα και σαν να καθόταν ένας γίγαντας πάνω στο στήθος μου. Περπατούσα στον δρόμο μια μέρα και σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα και άρχισα να πανικοβάλλομαι», είπε χαρακτηριστικά και περιέγραψε την στιγμή που κατάλαβε ότι έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Χιου Γκραντ κορωνοϊός

Πήγαινα να μυρίσω λουλούδια, τίποτα. Και απελπιζόμουν όλο περισσότερο. Πήγα πάνω από κάδο σκουπιδιών… Είναι σαν να θέλεις να μυρίσεις τη μασχάλη του διπλανού σου γιατί απλά δεν μπορείς να μυρίσεις τίποτα. Τελικά γύρισα σπίτι και ψέκασα το Chanel Νο. 5 της γυναίκας μου πάνω στο πρόσωπό μου. Δεν μπόρεσα να μυρίσω τίποτα, αλλά στραβώθηκα κανονικά» είπε με λίγη δόση χιούμορ. Κορωνοϊό κόλλησε και παίκτης του Power of love.