Με μίνι σορτσάκι που κόβει την ανάσα η Βικτώρια Καρύδα - Η εμφάνιση που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Έκανε γυμναστική στο πάρκο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μίνι σορτσάκι που κόβει την ανάσα η Βικτώρια Καρύδα - Η εμφάνιση που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Η Βικτώρια Καρύδα αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από το σπίτι και έτσι έκανε τη δική της μετακίνηση 6 στο πάρκο για γυμναστική, με μία εμφάνιση που κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Το μοντέλο φόρεσε ένα μίνι σορτσάκι που κόβει την ανάσα.

Με τον εφιάλτη της δίκης για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή να αποτελεί παρελθόν, η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της και να απολαύσει όσο μπορεί τον χρόνο της κοντά στα παιδιά της.

Πρόκειται για μία γυναίκα που είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από τη γυμναστική που έκανε στο πάρκο με ένα φοβερό μίνι φούξια σορτσάκι.

Βικτώρια Καρύδα σορτσάκι

Μάλιστα χθες κυκλοφόρησαν και κάποιες φωτογραφίες της Βικτώρια Καρύδα, στις οποίες φαίνεται πως είναι φανερά αδυνατισμένη. Δείτε τις εδώ.

«Ράγισε» καρδιές η Βικτώρια Καρύδα - Η σπαρακτική ανάρτηση για τον Γιάννη Μακρή

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την άγρια δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα έκανε μία πραγματικά σπαρακτική ανάρτηση, με την οποία «ράγισε» τις καρδιές όλων των διαδικτυακών της φίλων.

Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2018 όταν η Βικτώρια Καρύδα έμαθε ότι ο σύζυγός της έφυγε από τα χέρια δύο δολοφόνων, οι οποίοι βέβαια πλέον βρίσκονται στη φυλακή μετά από μία δύσκολη δικαστική μάχη.

Η οικογένειά του γνωστού επιχειρηματία προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή της και έτσι, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα μέσα από τη συμμετοχή του στο My Style Rocks, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του αδικαχομένου συζύγου της με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Αυτή είναι η σπαρακτική ανάρτηση της Βικτώρια Καρύδα για τον Γιάννη Μακρή

«Memory’ s. Το Αγαπούλα μου», έγραψε το μοντέλο ως λεζάντα στην ανάρτησή της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφία με τον Γιάννη Μακρή, η μία εκ των οποίων ήταν από τον γάμο τους.

Βικτώρια Καρύδα Γιάννης Μακρής