OPEN: Θρήνος στο πλατό του Ευτυχείτε - Τα συγκλονιστικά λόγια του Γκουντάρα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPEN: Θρήνος στο πλατό του Ευτυχείτε - Τα συγκλονιστικά λόγια του Γκουντάρα

Θρήνος επικράτησε στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε, στον αέρα του OPEN, με αφορμή τα συγκλονιστικά λόγια του Γρηγόρη Γκουντάρα, για έναν γνωστό του που έφυγε από τη ζωή.

Αφορμή για την αποκάλυψη, στάθηκε η είδηση πως ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σοβαρά με κορωνοϊό στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Για αυτό το λόγο επικράτησε θρήνος στο Ευτυχείτε στο OPEN με τα συγκλονιστικά λόγια του Γκουντάρα

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, πρόσφατα έχασε έναν γνωστό του από το Λαγονήσι, ηλικίας 49 ετών, χωρίς υποκείμενο νόσημα.

«Η κατάσταση δυστυχώς είναι ανεξέλεγκτη. Χάσαμε έναν συνάνθρωπό μας γνωστό μου, 49 χρονών, στο Λαγονήσι. Τα λέω προς επίρρωση των όσων είπε ο Γιώργος Μαυρίδης. 49 χρονών, δεν κάπνιζε, δεν έπινε και δούλευε όλη τη μέρα. Αδύνατος και χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα», εξομολογήθηκε.

Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother στον αέρα του Ευτυχείτε: "Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος"

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή και παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του με την οποία όμως "άδειασε" το live.

O Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος. Ήταν μια κομβική αποχώρηση που στηριζόταν πάνω στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα. Θα γινόταν ένα ξεκαθάρισμα το οποίο δεν έγινε.

Προφανώς τους συμφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία και η Ραμόνα. Ο τηλεθεατής όμως ξενερώνει και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι αυτοί που είναι χρόνια στην τηλεόραση δεν το καταλαβαίνουν».

Big Brother: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας «άδειασε» τη Ράνια - «Δεν μπορείς να λες δεν κάνω αυτό...»

Στο σημερινό live του Big Brother, ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε ζωντανά με την Ράνια και δε δίστασε να την «αδειάσει» για τις δουλειές του σπιτιού που δεν αναλαμβάνει, ξεκαθαρίζοντάς της πως δεν μπορεί να απέχει από τα πάντα.

Οι διαγωνιζόμενοι που βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση, μίλησαν τόσο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όσο και με τον Γρηγόρη Γουντάρα, ο οποίος μάλιστα δε δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Απευθυνόμενος λοιπόν στη Ράνια, της είπε πως σαν τηλεθεατής που παρακολουθεί το Big Brother, δεν βρίσκει ωραία την απάθειά της προς τις δουλειές του σπιτιού.

Εκείνη απολογήθηκε και εξήγησε πως μερικά πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος της εξήγησε πως η συμμετοχή της στο ριάλιτι είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσει να κάνει μερικά πράγματα, ενώ νωρίτερα είδαμε και ένα συγκινητικό δίλημμα στην Αφροδίτη.