Άλλος άνθρωπος στην επιστροφή της στο Voice η Λάουρα Νάργες

Όλα όσα δήλωσε για το νέο της ξεκίνημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος στην επιστροφή της στο Voice η Λάουρα Νάργες

Μετά από την ξαφνική αποχώρησή της, η Λάουρα Νάργες επιστρέφει δυναμικά στο The Voice για να αναλάβει και πάλι το Green Room. Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια θα είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος αφού έκανε μία μεγάλη αλλαγή στο μαλλί της.

«Χάρηκα πολύ που επέστρεψα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη. Γιατί δεν πήγα νωρίτερα… με τον Γιώργος έχουμε πολύ καλές σχέσεις, γενικά. Του έχω ζητήσει και συμβουλές και ήταν πάντα εκεί», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Love it.

«Ο λόγος που βλέπω Big Brother είναι ξεκάθαρα τηλεοπτικής άποψης. Επειδή έζησα το ριάλιτι χωρίς να ξέρω ουσιαστικά ότι ζω το ριάλιτι, γιατί εμένα μου έλεγαν ότι “θα πας, θα τρέξεις λίγο, θα επιβιώσεις λίγο”. Εγώ στο Survivor νόμιζα ότι θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο μετά το 8ωρο γύρισμα, δεν είχα ιδέα που πάω. Αλλιώς είναι όταν είσαι εκεί μέσα και αλλιώς το πώς βγαίνει προς τα έξω».

Πέρα από την αλλαγή που έχει κάνει στα μαλλιά της, η Λάουρα Νάργες έχει χάσει και πολλά κιλά. Δείτε εδώ φωτογραφίες απόδειξη.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Λάουρα Νάργες

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λάουρα Νάργες έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με την οποία θυμήθηκε τον αγαπημένο της πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 7 χρόνια, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια θυμάται τον μπαμπά της. Σήμερα, αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της μία φωτογραφία από το παρελθόν προκειμένου να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα στον μπαμπά της.

Με αυτή την ανάρτηση προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Λάουρα Νάργες

"Papa... 7 years - Too many without you #daddysgirl" έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες, ενώ ανήρτησε φωτογραφία με την ίδια και την αδερφή της Δέσποινα να έχουν αγκαλιά τον πατέρα τους.

Βέβαια να θυμίσουμε πως φαίνεται να είναι ραγδαίες οι εξελίξεις και με το τηλεοπτικό μέλλον της Λάουρα Νάργες. Δείτε εδώ σε ποια εκπομπή θα τη δούμε.