Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει στο γραφείο της Μάρας Ζαχαρέα στο STAR

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει στο γραφείο της Μάρας Ζαχαρέα στο STAR

Η Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα υπέγραψε τα συμβόλαια της συνεργασίας της με τον Αlpha και ύστερα η Μάρα Ζαχαρέα την υποδέχτηκε στο γραφείο της για να την καλωσορiσει.

Τις δύο γυναίκες τις συνδέει μια φιλία πολλών χρόνων καθώς η Τατιάνα δούλευε επί χρόνια στο Star. Τα γραφεία του ενημερωτικού τμήματος του ALPHA στεγάζονται στο Star και οι δυο τους πόζαραν μαζί. Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες για την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star, δημοσίευσε φωτογραφία από τη συνάντησή τους καλωσορίζοντας στον Alpha την Τατιάνα! “Μόλις καλωσορίσαμε στον Άλφα την @tatistefanidou και είπαμε στο γραφείο μου την πρώτη καλησπέρα!#newbeginnings #friends” έγραψε η Μάρα κάτω από την φωτογραφία τους

τατιάνα , ζαχαρεά

Επίσημη ανακοίνωση από ALPHA - Καλωσόρισε την Τατιάνα Στεφανίδου σε 4 γραμμές

Ο Alpha καλωσορίζει την Τατιάνα Στεφανίδου στο δυναμικό του. Με μακρά τηλεοπτική πορεία που μετράει χρόνια επιτυχίας, μεστή δημοσιογραφική εμπειρία, και τη μοναδική της ματιά, η Τατιάνα Στεφανίδου ενισχύει την ομάδα του Alpha στην ενημέρωση.

Να υπενθυμίσουμε πως η Τατιάνα έχει κλείσει ήδη το σε ποια ζώνη θα είναι.

Στην κόντρα Τατιάνα Στεφανίδου και Κατερίνα Καινούργιου - Βγήκαν τα μαχαίρια! Τι συνέβη;

Στην κόντρα θα είναι όπως όλα δείχνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Κατερίνα Καινούργιου σε λίγο διάστημα, καθώς η πρώτη "έκλεισε" οριστικά με τον ALPHA και θα παίζει ακριβώς απέναντι από την εκπομπή Ευτυχειτε.

Για αυτό το λόγο θα βρίσκονται στα μαχαίρια Τατιάνα Στεφανίδου - Κατερίνα Καινούργιου

Οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας είναι ραγδαίες. Σήμερα, πρόκειται να υπογράψουν και οι τελευταίοι συνεργάτες της για να ξεκινήσει η ενημερωτική εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του σταθμού, στην θέση που βρισκόταν η Ελεονώρα Μελέτη πριν την αποχώρηση της.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε ένα μικρό σοκ όταν συνηδειτοποίησε πως θα προβάλλονται την ίδια ώρα. Ποια θα βγαίνει νικήτρια;