Δέσποινα Βανδή: Αυτό κάνει στην καραντίνα και παραμένει fit!

Για δείτε...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Αυτό κάνει στην καραντίνα και παραμένει fit!

Η Δέσποινα Βανδή έχει αποδείξει πως όσο κι αν περνάει ο καιρός έχει ένα πολύ δυνατό σώμα και το προσέχει πολύ. Έτσι και στην καραντίνα δεν ξεχνά να γυμνάζεται.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram. Ποζάρει δίπλα από το τζάκι και δηλώνει εξουθενωμένη από την ποδηλατάδα που πήγε.

Η Δέσποινα πάντα με καλή παρέα δεν ξεχνά να κρατιέται σε φόρμα ότι κι αν της φέρουν οι καιροί.

Δείτε εδώ μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή από τη μετακίνησή της μέσα στο lockdown.

βανδή καραντίνα

Ανακοίνωση του Opentv για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή

Μόλις πριν από λίγη ώρα, το Opentv έκανε μία ανακοίνωση για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή, η οποία μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο.

Στο «My Greece» η Δέσποινα μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τους ανθρώπους του τόπου.

Συνοδοιπόρος της, ο chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας που μοιράζεται τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας.

Το κάθε ταξίδι τους, μια εμπειρία με συναίσθημα, «μαγικές» εικόνες και εκπλήξεις που καταγράφει ο τηλεοπτικός φακός.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, το «My Greece» συνεχίζει το ταξίδι του στο νησί της αυτάρκειας και της ομορφιάς, την μαγευτική Νάξο. Μια περιήγηση στη φύση του νησιού, στο ψηλότερο βουνό των Κυκλάδων, που έχει το όνομα του Δία, τον Ζα, αποκαλύπτει όλη την παραγωγική πλευρά του νησιού.

Στη συνέχεια η Δέσποινα μας συστήνει όλα τα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) προϊόντα της Νάξου, όπως τα ιδιαίτερα τυριά της, τις περίφημες πατάτες, το μοναδικό Κίτρο και μαγειρεύει μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα “Τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα Νάξου” αλλά και “Μελαχρινό Νάξου με σοκολάτα”.

Στη συνέχεια η Δέσποινα επισκέπτεται τα πιο ιδιαίτερα και γραφικά χωριά της Νάξου εκεί όπου μαθαίνει και τα βήματα του παραδοσιακού Αξιώτικου μπάλου.

Ένα ακόμα ταξίδι γεμάτο υπέροχα τοπία και μοναδικές γεύσεις, αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 20.00 στο OPEN.

Το «My Greece» μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας μας.

Aν θέλεις να εξερευνήσεις τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας, κάθε Κυριακή στις 20.00 είσαι OPEN.

  • CONCEPT / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Δέσποινα Βανδή
  • ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Βαγγέλης Δρίσκας
  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Καπετανίδης
  • ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Αγγελική Ρίζου
  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ανδρέας Ευσταθίου
  • ΠΑΡΑΓΩΓΗ: BARKINGWELL MEDIA