GNTM 3: Ο Άγγελος Μπράτης άνοιξε το ατελιέ του και έδειξε την νέα του συλλογή

Τα δώρα στου παίκτες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο Άγγελος Μπράτης άνοιξε το ατελιέ του και έδειξε την νέα του συλλογή

Στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 o νικητής της φωτογράφισης είχε ένα πολύ εντυπωσιακό δώρο. Θα έκανε private fitting στο ατελιέ του Άγγελου Μπράτη.

Η Λία λοιπόν που κέρδισε την δοκιμασία με τις selfies στο κρεβάτι επέλεξε τον Ανδρέα και οι δυο τους βρέθηκαν στο ατελιέ του κριτή ο οποίος τους ξενάγησε και τους παρουσίασε την καλοκαιρινή του κολεξιόν.

Οι δυο παίκτες δοκίμασαν τις δημιουργίες τους και φυσικά ο κριτής τους έκανε και δώρα!

Δείτε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα.

GNTM 3: Ο λόγος που βούρκωσε ο γύπας του παιχνιδιού!

Στο σημερινό επεισόδιο του Gntm 3 οι παίκτες συγκινήθηκαν αρκετά καθώς μετά από πολύ καιρό μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Δημοσθένης δεν άντεξε ακούγοντας την μητέρα του.

Εδώ και καιρό βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους, κυνηγώντας το όνειρό τους στον κόσμο του μόντελινγκ. Οι δικοί τους άνθρωποι λείπουν πολύ στους διαγωνιζόμενους, όπως είδαμε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν η Μαριαγάπη, ο Ανδρέας και ο Δημοσθένης με τις μαμάδες τους.

O Δημοσθένης αν και...σκληρός γυπαετός λύγισε στην φωνή της μητέρας του!

Τι έκανε ωστόσο ο Σήφης πριν μπει στο παιχνίδι; Στη δημοσιότητα είχε έρθει φωτογραφία όπου έπαιζε μουσική σε κρητικά γλέντια.

GNTM 3: Η selfies στο κρεβάτι και ο νικητής

Στο σημερινό επεισόδιο GNTM 3, οι παίκτες είχαν μια ευχάριστη έκπληξη με το που ξύπνησαν. Ζεν και Γιώργο Καράβας τους πήραν σηκωτούς να φωτογραφηθούν.

Ένα κρεβάτι στη μέση του δάσους περίμενε τους παίκτες για να φωτογραφηθούν με θέμα "woke up like this". Έτσι άβαφτοι πόζαραν και έβγαλαν selfies.