GNTM 3: Το δολοφονικό βλέμμα της Μαρινέλας - Ποιος την εξόργισε;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Το δολοφονικό βλέμμα της Μαρινέλας - Ποιος την εξόργισε;

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 εξόργισε πολλούς παίκτες καθώς είχαν τριγύρω τους διάφορα "παράσιτα" να τους αποσυντονίζουν. Η Μαριλένα έριξε το πιο δολοφονικό βλέμμα στην δημοσιογράφο που βρισκόταν δίπλα της.

Η Νάντια Ρηγάτου, με τον ασταμάτητο λόγο της μιλούσε ακατάπαυστα πάνω από την Μαριλένα με αποτέλεσμα να την ζαλίσει και να την αποσυντονίσει αρκετά αφού όπως είπαν και οι κριτές έβγαινε θυμωμένη!

Στο τέλος του σετ, το βλέμμα της πέταξε "φωτιές" στην δημοσιογράφο παγώνοντας τους πάντες.

Δείτε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα.

GNTM 3: O Βαγγέλης Χαρισόπουλος "μπούκαρε" στο σετ!

Στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 οι παίκτες θα έπρεπε να φωτογραφηθούν πολύ αισθησιακοί αλλά με την κάποιους να τους αποσυντονίζουν! Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μπούκαρε στο σετ!

Tην στιγμή που ο Ανδρέας προσπαθούσε να βγάλει μια καλή λήψη, ο δημοσιογράφος μπήκε στο σετ και ξεκίνησε να φωνάζει στον παίκτη ώστε να του αποσπάσει την προσοχή.

Βέβαια, ο Ανδρέας δεν είναι ψαρωμένος και ήξερε καλά πως να ανταπεξέλθει, βέβαια το όλο σκηνικό θύμιζε κωμωδία!

GNTM 3: Έτσι μοίρασαν τα ντισαβαντάζ οι παίκτες

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι παίκτες σε ένα κρεβάτι με εσώρουχα έπρεπε να διαφημίσουν καφέ με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι όμως θα δυσκολευτούν παραπάνω με τα ντισαβαντάζ.

Ηρακλής και Εμμάνουελ είχαν κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, έτσι είχαν το «προνόμιο» να μοιράσουν τα disadvantage σε δύο συμπαίκτες τους, αλλά και να έχουν ένα advantage.

Έτσι αντί για 3 λεπτά κάποιοι παίκτες θα είχαν μόνο 1,5 λεπτά. Ο Ηρακλής έδωσε το ντισαβαντάζ στην Παρασκευή και ο Εμμάνουελ στον Δημοσθένη.

TAGS