«Σούσουρο» στο διαδίκτυο - Το βίντεο της Σίας Κοσιώνη που έκανε το Instagram να «λυγίσει»

Μίλησε για ένα σημαντικό ζήτημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στο διαδίκτυο - Το βίντεο της Σίας Κοσιώνη που έκανε το Instagram να «λυγίσει»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη ανέβασε ένα πολύ σημαντικό βίντεο το οποίο έκανε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να «λυγίσουν» και να δώσουν πολύ μεγάλη προσοχή σε όσα είπε, ενώ έχει προκαλέσει κανονικό «σούσουρο» στο διαδίκτυο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έθιξε ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο αφορά την πρόληψη του διαβήτη και εξήγησε για ποιο λόγο πρέπει να αποτελεί μέριμνα όλων.

Αυτό είναι το βίντεο της Σίας Κοσιώνη που προκάλεσε «σούσουρο» στο διαδίκτυο

«Μετρήσου κι εσύ! Δεν είναι τίποτα. Ειλικρινά. Το έκανα. Ένα μικρό τσιμπηματάκι. Δες!», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σία Κοσιώνη Instagram

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο φακός του YouWeekly.gr «τσάκωσε» την Σία Κοσιώνη για τρέξιμο στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Σούσουρο στον ΣΚΑΙ μετά την επιστροφή της Σίας Κοσιώνη

Από την Αμερική - που είχε πάει για τις εκλογές - επέστρεψε η Σία Κοσιώνη και μας καλησπέρισε ξανά μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, με τα νούμερα που σημείωσε επικράτησε σούσουρο.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, μετράει πολλά χρόνια στο χώρο της ενημέρωσης και θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον συγκεκριμένο κλάδο και όχι άδικα. Το κανάλι την εμπιστεύεται εδώ και πολλά χρόνια για το τιμόνι του κεντρικού δελτίου.

Χθες, 9/11 με την επιστροφή της στο κανάλι που ήταν άκρως εντυπωσιακή με το απίστευτο σύνολο που φορούσε, μπορεί να ήρθε 4η σε θέση στον πίνακα της τηλεθέασης, ωστόσο σημείωσε πολύ ικανοποιητικά νούμερα για τον ΣΚΑΙ.

Δελτία ειδήσεων

  • ΑΝΤ1: News, 16,0
  • ALPHA: Νews, 16,9
  • STAR: News, 16,3
  • ΣΚΑΙ: News, 14,3
  • OPEN: News, 7,1
  • Mega: Mega γεγονότα 6,1

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη - Το απίστευτο στιγμιότυπο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μέσα στα γραφεία του ΣΚΑΪ και καταγράφει ένα πραγματικά απίστευτο στιγμιότυπο που σημειώθηκε, λίγο πριν βγει στο δελτίο ειδήσεων.

Η δημοσιογράφος μοιράζεται πολύ συχνά τις στιγμές της από την δουλειά της και ειδικά τις τελευταίες μέρες, φαίνεται πως είναι όλο και πιο ενεργή στα social media.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες είδαμε και μία αξιολάτρευτη φωτογραφία, στην οποία λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να πάει στο δελτίο παίζει με τον γιο της. Δείτε την εδώ.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν, η Σία Κοσιώνη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα προβλήματα της εποχής του κορωνοϊού μέσα στο γραφείο, ειδικά τώρα που όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε τη μάσκα της σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Αυτό είναι το στιγμιότυπο της Σίας Κοσιώνη μέσα από τα γραφεία του ΣΚΑΪ

«Αν δεν σου έχει μπλεχτεί μάσκα σε σκουλαρίκι δεν ξέρεις τι θα πει μπέρδεμα!», έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αν δεν σου έχει μπλεχτεί μάσκα σε σκουλαρίκι δεν ξέρεις τι θα πει μπέρδεμα! ???????? #trap #humorsavesme #mask #wearyourmask #working #office #skaitv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις