Πιο κομψή από ποτέ η Σία Κοσιώνη στο δελτίο ειδήσεων - Παρέδωσε μαθήματα στιλ

Το look που εντυπωσίασε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πιο κομψή από ποτέ η Σία Κοσιώνη στο δελτίο ειδήσεων - Παρέδωσε μαθήματα στιλ

Η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με ένα look πιο κομψό από ποτέ. Η αγαπημένη δημοσιογράφος, για ακόμα μία φορά, κατάφερε να παραδώσει μαθήματα στιλ και να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε στο πόστο της στο δελτίο ειδήσεων μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Ουάσιγκτον για τις αμερικανικές εκλογές.

Αυτή τη φορά, η δημοσιογράφος εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ με ένα μαύρο κοστούμι και ένα λευκό τοπάκι από μέσα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρες κλασικές γόβες.

Αυτό είναι το look της Σίας Κοσιώνη για το δελτίο ειδήσεων

Σία Κοσιώνη δελτίο ειδήσεων

Δείτε εδώ την πρώτη μετακίνηση που έκανε η Σία Κοσιώνη μετά το lockdown.

«Φωτιά» στα κόκκινα η Σία Κοσιώνη - Το look που τράβηξε τα βλέμματα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα συνολάκι το οποίο είναι «φωτιά» στα κόκκινα. Για ακόμα μία φορά, η δημοσιογράφος κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Σία Κοσιώνη έχει δείξει πως είναι ένας άνθρωπος που προσέχει και με το παραπάνω την εξωτερική της εμφάνιση και προσπαθεί κάθε φορά να κάνει τη διαφορά με το look της.

Τις προηγούμενες μέρες, η δημοσιογράφος βρέθηκε στην Ουάσιγκτον προκειμένου να καλύψει για τον ΣΚΑΪ τις αμερικανικές εκλογές.

Αυτό είναι το κόκκινο look της Σίας Κοσιώνη που τράβηξε τα βλέμματα

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε με ένα total red outfit, το οποίο φόρεσε και στο δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε από τις ΗΠΑ. Δείτε εδώ ακόμα ένα look της που τράβηξε τα βλέμματα στην Ουάσιγκτον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

One more day to remember... #uselection #washington #onair #skainews #skaitvgr #lovemyjob @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις