Φαίη Σκορδά: "Έμαθα από μια φωτογραφία ότι ο γιός μου..."

Τι αποκάλυψε on air η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά:

Στην σημερινή εκπομπή του Πρωινού η Φαίη Σκορδά με αφορμή ένα θέμα με την Αννίτα Ναθαναήλ που πηγαίνει ακόμα για μπάνιο, αποκάλυψε πως μέσα από μια φωτογραφία έμαθε τι κάνει ο γιός της.

Πιο συγκεκριμένα το θέμα παρουσίαζε την Αννίτα να κάνει μπάνιο τον Νοέμβρη

«Κάνει μπάνιο μέχρι τώρα ε;», ρώτησε έκπληκτη, αρχικά, η Φαίη Σκορδά. Στη συνέχεια, όμως, είπε με νόημα: «Εγώ που είδα σε μια φωτογραφία τον γιο μου που πήγε στη θάλασσα και δεν το ήξερα»…

«Αλλά κάνει πόλο, είναι σε ανοιχτή πισίνα, οπότε είναι συνηθισμένος», πρόσθεσε.

Η Φαίη Σκορδά αναφερόταν, προφανώς, σε σημερινό δημοσίευμα περιοδικού όπου ο Γιώργος Λιάγκας και ο ο γιος τους, Γιάννης, έχουν κατέβει για μπάνιο στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Δείτε την ανακοίνωση "βόμβα" από την παρουσιάστρια.

Η Σκορδά εναντίον της Τούνη: "Κάποια θέματα δεν πρέπει να τα αναλύουμε δημόσια"

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά τάχθηκε εναντίον της Ιωάννας Τούνη στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τη Σάσα Σταμάτη μετά τη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε. Η παρουσιάστρια τόνισε πως μερικά θέματα δε θα έπρεπε να τα αναλύουμε δημόσια.

Η δημοσιογράφος έδωσε στην εκπομπή Πρωινό το ηχητικό από τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη - δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν - προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως έχει κάνει «κολάζ» στα λόγια της όπως ισχυρίστηκε η influencer.

«Δεν νομίζω ότι όλο αυτό ξεκινάει με πρόθεση να προσβάλει κάποιον. Θεωρώ ότι κάποια θέματα δεν πρέπει να τα αναλύουμε δημόσια. Η γνώμη μου είναι αυτή», ανέφερε η Φαίη Σκορδά για την Ιωάννα Τούνη.

«Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη παραδεχόταν ότι γνώριζε για τη συνέντευξη και ήταν μια χαρά».

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη είχε συνομιλία με τη Σάσα Σταμάτη την οποία ευχαρίστησε μέσω μηνυμάτων για τη συνέντευξη στην εφημερίδα On Time.

«Πώς το θυμάσαι εκ των υστέρων; Αν κάτι σε ενοχλεί, δεν βγαίνεις από την αρχή; Δεν απαντάς στον κόσμο σου για το τι συνέβη, γιατί έτσι το αποδέχεσαι. Δεν έκανε καμία αναφορά. Αυτή η αναφορά ότι δεν έδωσε συνέντευξη ουσιαστικά και ότι είναι παράνομο όλο αυτό το λέει εκ των υστέρων », συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά για την στάση της Ιωάννας Τούνη.

«Όταν λες ότι είναι κολάζ και ότι δεν παραποιήθηκαν τα λόγια μου αποδέχεται τη φύση της συνέντευξης», τόνισε ακόμα.