Ανακοίνωση "βόμβα" από την Σκορδά στο Πρωινό: "Βγήκε θετική..."

Ο κορωνοϊός χτύπησε την ομάδα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση

Μια δυσάρεστη ανακοίνωση έκανε το πρωί της Τρίτης στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά όσον αφορά μια κοπέλα που βγήκε θετική στον κορωνοϊό και εξαιτίας αυτής τρεις συνεργάτες της εκπομπής έπρεπε να μπουν σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Σε αυτή την εκπομπή προσπαθούμε να είμαστε πάρα πολύ σωστοί, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ο Πέτρος Συρίγος, ο Νίκος Παρτσώλης και ο Αλέξης Μίχας διαπίστωσαν ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν έρθει σε επαφή με ένα κρούσμα κορονοϊού, με μια κοπέλα η οποία βγήκε θετική στον COVID-19. Οπότε, μέχρι να βγει το αποτέλεσμα από το μοριακό τεστ, για να είμαστε σωστοί είπαμε να μας δουν από το σπίτι σήμερα»

Μια ακόμα ανακοίνωση "βόμβα" που έγινε γνωστή σήμερα το πρωί είναι πως ο Μαυρίδης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση λόγω Covid!

Σοκαριστική αποκάλυψη στο Πρωινό για την υγεία της Φαίης Σκορδά αφού πέρασε κορωνοϊό

Τον Μάρτιο η Φαίη Σκορδά με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό πως νόσησε από κορωνοϊό. Σήμερα 9 μήνες μετά αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού κάτι αρκετά σοκαριστικό για την υγεία της

Με αφορμή της δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για το ότι νόσησε κι εκείνη και δεν θα ξανακολλήσει για 7 μήνες είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1:

«Να πω κάτι. Δεν είμαστε γιατροί. Το ότι δε μπορείς να ξανακολλήσεις για επτά μήνες το λέει ποιος; Κανένας γιατρός δε σου δίνει βεβαίωση ότι αν έχεις περάσει covid δε μπορείς να ξανακολλήσεις. Σαφώς αν έχεις αντισώματα μειώνονται οι πιθανότητες. Αλλά επειδή έχω μιλήσει με ειδικούς, κανείς δε μου είπε “πάρε το χαρτί και κυκλοφόρησε χωρίς μάσκα, δε μπορείς να ξανακολλήσεις”. Δεν υπάρχει αυτό. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες πιθανότητες. Είσαι πιο safe, αλλά δε σημαίνει πως δεν ξανακολλάς.

Αυτό είναι σοβαρό, δεν λέει κάποιος γιατρός πως δεν ξανακολλάς για επτά μήνες. Το ίδιο πρέπει να προσέχεις και μπορεί να συμβεί. Είναι κάτι πολύ καινούργιο. Εμένα οι γιατροί που μίλησα μου έδωσαν αυτή την απάντηση. Σαφώς έχετε αντισώματα, όμως δε σημαίνει τίποτα. Σαφώς είναι σημαντικό όμως δε σου υπογράφει κάποιος πως δεν ξανακολλάς»