Γιώργος Καράβας: Η σύζυγός του αποκαλύπτει - "Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν έναν άσχημο"

Τι άλλο αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Η σύζυγός του αποκαλύπτει -

Ο Γιώργος Καράβας έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό, η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρού μίλησε Happy Day για την σχέση τους αλλά και για τον αν ζηλεύει που του στέλνουν πολλές γυναίκες.

«Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης. Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο.

Εννοείται στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που συνάντησα τον Γιώργο δεν παρατήρησα το πόσο όμορφος είναι γιατί είχα πολλή δουλειά. Ο Γιώργος είναι σαν παιδί! Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, αλλά εγώ τρελαίνομαι.

Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι και 9 ζευγάρι. Θεωρώ ότι για να ζηλέψεις κάποιον πρέπει να σου δώσει δικαίωμα. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα, οπότε είναι δεδομένο ότι θα είχε κατακτήσεις. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη. Δείτε πλάνα μέσα από το σπίτι του ζευγαριού

Ραφαέλα Ψαρρού: Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα δέχτηκε τηλεοπτική πρόταση!

Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα στην σημερινή τους εκπομπή 24/20 και αποκαλύφθηκε πως δέχτηκε πρόταση για την τηλεόραση.

Μετά το τέλος της συνέντευξης ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως σύμφωνα με ρεπορτάζ του η Ραφαέλα έχει δεχτεί πρόταση.

«Η Ραφαέλα γνωρίζω εγώ προσωπικά, ότι έχει δεχτεί πρόταση από τηλεοπτικό κανάλι για να κάνει εκπομπή μέχρι εδώ μία άνω τελεία... Επίσης, πάρα πολλές διαφημιστικές εταιρείες την έχουν προσεγγίσει για να είναι το νέο big thing η Ραφαέλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπάκας. Δείτε τι αποκάλυψε το ζευγάρι για τις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται ο Γιώργος Καράβας στο κινητό του!