Μετά την Τούνη και άλλη instagrammer "άδειασε" την Σάσα Σταμάτη - "Προσπαθούσε να βγάλει κάτι θλιβερό"

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μετά την Τούνη και άλλη instagrammer

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ο κακός χαμός με την Ιωάννα Τούνη και τις δηλώσεις της για τα 800 ευρώ (δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είχε πει). Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι πίσω από όλο αυτό είναι η Σάσα Σταμάτη και ότι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος παραποίησε τα λόγια της Ιωάννας με αποτέλεσμα να γίνει όλος αυτός ο ντόρος, όπου και έγινε επιτυχώς. Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, γνωστή instagrammer και blogger βγάζει στην φόρα ότι και η ίδια έχει "πέσει θύμα" της Σάσα Σταμάτη.

Αναφερόμαστε στην Φιλιώ Τσινόγλου, η οποία είναι πολύ γνωστή στον χώρο του instagram και μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστή η είδηση στην τηλεόραση πως είχε πέσει θύμα επίθεσης με βενζίνη στον Βόλο.

Έτσι, με αφορμή την δήλωση της Ιωάννας, η Φιλιώ αποφάσισε να την υποστηρίξει και να δηλώσει ένα παρόμοιο σκηνικό με την Σάσα Σταμάτη. Η Μέγκι Ντρίο παίρνει θέση στη κόντρα Τούνη - Σταμάτη!

Ειδικότερα, η Φιλιώ έγραψε στο instagram story της: “Λοιπόν, πριν λίγο καιρό είχε γίνει ένα θέμα που μου επιτέθηκε ένας με βενζίνη. Βγήκα και το είπα μια φορά σε ένα κανάλι αφού με κάλεσαν. Μετά όμως επέλεξα να μη βγαίνω και λέω παρόλο που με πήραν από όλα τα κανάλια επανειλημμένα. Δέχτηκα όμως και ένα τηλεφώνημα από μια γνωστή δημοσιογράφο (ναι αυτή που πήρε και την Ιωάννα Τούνη). Ήθελα γενικά με όλους να είμαι ευγενική και να καταλάβουν ότι δε θέλω όλο να γίνει τρόπος διαφήμισης και να ακούω μετά όλα τα κακόβουλα σχόλια”

“Ήταν πολύ ευγενική. Της είπα την περιπέτειά μου (για τον άνθρωπο που μου πέταξε βενζίνη) και αφού τελείωσα μου λέει, “ωραία τώρα πες μου και για τη ζωή σου. Ο μπαμπάς σου ζει;“

Εγώ: Nαι

Η μαμά σου;

Εγώ: Nαί

Mε τον άντρα σου είστε καλά;

Eγώ: Nαι (και σκέφτομαι που θέλει να καταλήξει)

Στην εφηβεία σου όλα καλά; Κάποια απόπειρα βιασμού;

Eγω: Όχι

Δε νομίζω, πρέπει να σκεφτείς δε μπορεί να είναι όλα ρόδινα στη ζωή σου

Με είχα 30 λεπτά και προσπαθούσε να βγάλει κάτι θλιβερό! Τα συμπεράσματα δικά σας!”

Η Φιλιώ Τσινόγλου άδειασε την Σάσα Σταμάτη

Η Φιλιώ Τσινόγλου άδειασε την Σάσα Σταμάτη με την αποκάλυψη της

Η οργισμένη απάντηση της Ιωάννας Τούνη στη Σάσα Σταμάτη - «Δώσε όλο το τηλεφώνημα»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη, έδωσε μία οργισμένη απάντηση στην Σάσα Σταμάτη για τη δημοσιοποίηση του ηχητικού της συνέντευξης που της έδωσε, με την γνωστή influencer να την παρακινεί να δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο το τηλεφώνημα.

Χθες το πρωί η δημοσιογράφος έδωσε το ηχητικό της συνέντευξης στην εκπομπή Πρωινό - δείτε εδώ όλα όσα ειπώθηκαν - ωστόσο η κίνησή της αυτή έβγαλε εκτός εαυτού την Ιωάννα Τούνη η οποία έσπευσε να της απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

Μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη τόνισε πως οι δυο τους δεν επικοινώνησαν με σκοπό να της πάρει συνέντευξη αλλά επρόκειτο για ένα απλό φιλικό τηλεφώνημα, ενώ η Σάσα Σταμάτη δεν την είχε ενημερώσει ότι είχε σκοπό να δημοσιοποιήσει την συνομιλία τους.

Αυτή είναι η οργισμένη απάντηση της Ιωάννας Τούνη στην Σάσα Σταμάτη

Ιωάννα Τούνη Σάσα Σταμάτη

Ιωάννα Τούνη 800 ευρώ