Επιτέθηκαν στην Σία Κοσιώνη μετά το χθεσινοβραδινό δελτίο ΣΚΑΙ - Ποια η κατάσταση

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιτέθηκαν στην Σία Κοσιώνη μετά το χθεσινοβραδινό δελτίο ΣΚΑΙ - Ποια η κατάσταση

Λεκτική επίθεση δέχτηκε μέσα από τα social media, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη το βράδυ της Τετάρτης.

Οι σχέσεις ΜΜΕ και Κινήματος Αλλαγής μόνο καλές δεν είναι εσχάτως. Μάλιστα στο πρώην… ΠΑΣΟΚ διαπίστωσαν έλλειψη προβολής των θέσεων και ειδικά για τον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε ότι σε 15 μέρες εμφανίστηκαν 75 (!) φορές εκπρόσωποι της ΝΔ και στο ίδιο διάστημα μονάχα δύο αντίστοιχοι του ΚΙΝΑΛ.

Η, δε, κριτική προς τον ΣΚΑΪ αυξήθηκε δια πένας, και όχι στόματος, Νίκου Μοίραλη. Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος, με ανάρτησή του στο Facebook, στηλιτεύει σε αυστηρό τόνο το κανάλι αλλά και τη Σία Κοσιώνη, για την («απαράδεκτη», όπως χαρακτήρισε) φράση της παρουσιάστριας του δελτίου ότι «μόνο οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ δεν συμμετείχαν σε κανενός είδους συμβολική ενέργεια για το Πολυτεχνείο».

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα, στο ίδιο δελτίο, προβλήθηκε ρεπορτάζ που έδειχνε δείχνει τους εκπροσώπους του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, Παύλο Χρηστίδη, Βασίλη Κεγκέρογλου, να καταθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο.

«Ευτυχώς υπάρχουν τα social media και τα περιφερειακά ΜΜΕ που κάλυψαν ανά την επικράτεια τις ενέργειες & τις συμβολικές κινήσεις των συντρόφων μας. Μόνο ντροπή για τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ που έχει μετατραπεί σε Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μετά τα “Πετσόλεφτα” της πρώτης καραντίνας», κατήγγειλε ο κ. Μοίραλης.

Επίθεση στην Σία Κοσιώνη

Διαβάστε εδώ τι αποκάλυψε πρόσφατα η Ντόρα Μπακογιάννη για την σχέση της με την Σία Κοσιώνη.

Σούσουρο στον ΣΚΑΙ μετά την επιστροφή της Σίας Κοσιώνη

Από την Αμερική - που είχε πάει για τις εκλογές - επέστρεψε η Σία Κοσιώνη και μας καλησπέρισε ξανά μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, με τα νούμερα που σημείωσε επικράτησε σούσουρο.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, μετράει πολλά χρόνια στο χώρο της ενημέρωσης και θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον συγκεκριμένο κλάδο και όχι άδικα. Το κανάλι την εμπιστεύεται εδώ και πολλά χρόνια για το τιμόνι του κεντρικού δελτίου.

Χθες, 9/11 με την επιστροφή της στο κανάλι που ήταν άκρως εντυπωσιακή με το απίστευτο σύνολο που φορούσε, μπορεί να ήρθε 4η σε θέση στον πίνακα της τηλεθέασης, ωστόσο σημείωσε πολύ ικανοποιητικά νούμερα για τον ΣΚΑΙ.

Δελτία ειδήσεων

  • ΑΝΤ1: News, 16,0
  • ALPHA: Νews, 16,9
  • STAR: News, 16,3
  • ΣΚΑΙ: News, 14,3
  • OPEN: News, 7,1
  • Mega: Mega γεγονότα 6,1