Πάολα: Προκάλεσε «αναστάτωση» στο διαδίκτυο το βίντεο που κυκλοφόρησε με την κόρη της

Χαμός στις αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάολα: Προκάλεσε «αναστάτωση» στο διαδίκτυο το βίντεο που κυκλοφόρησε με την κόρη της

Η κόρη της Πάολα, Παολίνα Ζογλοπίτη, είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και αυτή τη φορά κατάφερε να προκαλέσει σωστή «αναστάτωση» στο διαδίκτυο με το τσιφτετέλι που χόρεψε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok της.

Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ και περνούν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί. Αυτή τη φορά, η Παολίνα αποφάσισε να μοιραστεί μέσα από τον λογαριασμό της, ένα challenge που της έχει αναθέσει ο μπαμπάς της, Φώτης Ζογλοπίτης.

Έτσι ξεκίνησε να χορεύει τσιφτετέλι με ένα ποτήρι καφέ στο κεφάλι της και προκάλεσε κανονικό πανικό στα social media αφού η εμφάνισή της είναι απλά εντυπωσιακή.

Αυτό είναι το τσιφτετέλι της κόρης της Πάολα που προκάλεσε «αναστάτωση» στο διαδίκτυο

Θύελλα αντιδράσεων βέβαια προκάλεσε και μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα. Δείτε εδώ τι ανέβασε.

Συγκινεί η κόρη της Πάολα: "Μαμά θέλω πίσω τις ημέρες που..."

Μια απίστευτα συγκινητική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες η κόρη της Πάολα, Παολίνα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναφερόμενη στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε όλοι λόγω του κορωνοϊού.

"Μαμά, θέλω πίσω τις μέρες που ήταν γεμάτες χρώματα θέλω πίσω τις νύχτες που μεναμε στην παραλία ως τα ξημερώματα Γυρνούσαμε σπίτι ξεμαλλιασμένοι από τον αέρα και στα πόδια μας χώματα Τώρα είμαστε περικυκλωμένοι από τέσσερα τοιχώματα Να ψάχνουμε απαντήσεις λες και θα μας τις δώσουν τα ονόματα", έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Παολίνα αποκαλύπτοντας στο τέλος ότι είναι δική της έμπνευση το στιχάκι αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μαμά, θέλω πίσω τις μέρες που ήταν γεμάτες χρώματα θέλω πίσω τις νύχτες που μεναμε στην παραλία ως τα ξημερώματα Γυρνούσαμε σπίτι ξεμαλλιασμένοι από τον αέρα και στα πόδια μας χώματα Τώρα είμαστε περικυκλωμένοι από τέσσερα τοιχώματα Να ψάχνουμε απαντήσεις λες και θα μας τις δώσουν τα ονόματα η πρώτη μου απόπειρα να γράψω κάτι πιο κοινωνικοπολιτικό με ομοιοκαταληξία • ίσως την επόμενη φορά να ..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????????????????????????? ???? ???????????????????????????????????? (@paolinazoglo) στις

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως η οικογένεια της Πάολα βίωσε μια απώλεια...