Ματίνα Νικολάου: Ζητά την βοήθεια του κόσμου - Τι της συνέβη;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: Ζητά την βοήθεια του κόσμου - Τι της συνέβη;

Κάθε μέρα σχεδόν ακούμε πολλούς διάσημους να πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης. Έτσι και η Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς "Βάνια" έζησε τη δική της εμπειρία.

Καθημερινά πολλοί είναι αυτοί που με το όνομα κάποιου διάσημου κληρώνουν ψεύτικους διαγωνισμούς ώστε να μαζέψουν παραπάνω followers και likes.

Έτσι την έπαθε και η Ματίνα Νικολάου η οποία ενημερώθηκε πως έχουν φτιάξει προφιλ με το δικό της όνομα και ζήτησε από τους φίλους της να κάνουν αναφορά. Δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό στο Καλό Μεσημεράκι.

ματίνα νικολάου

Συγκλονίζει η Ματίνα Νικολάου για το χωρισμό της - «Πίστευα ότι έχει τελειώσει η ζωή μου! Μαζευόμασταν και...»

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Ματίνα Νικολάου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το χωρισμό από το σύζυγό της.

«Στα ερωτικά μου μού δίνουν συμβουλές και ο Νίκος και η Ζέτα. Την περίοδο του χωρισμού, η συμβουλή ήταν μία από την παρέα: μην κάνεις έτσι, δεν τελείωσε η ζωή σου.

Εγώ πίστευα ότι έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα έχω ξανά σχέση, ότι έμεινα μόνη μου με ένα παιδί, καταστροφολογία. Το έχω παραδεχτεί πάρα πολλές φορές και τους έχω ζητήσει και συγγνώμη για τον τρόπο που αντιμετώπιζα τότε την κατάσταση, ήμουν μια άλλη.

Ζήτησα συγγνώμη γιατί τους είχα τρελάνει, δεν πέρασαν καλά, μαζευόμασταν κι έκλαιγα, ήμουν το μόνο θέμα εγώ, ο χωρισμός μου, δεν ήταν δίκαιο», είπε η Ματίνα Νικολάου. Μετά το διαζύγιο της ωστόσο, βρήκε τον έρωτα ξανά. Αυτός είναι ο σύντροφος της.

Συγκίνησε η Ματίνα Νικολάου: «Άργησα να συνειδητοποιήσω το διαζύγιό μου»

Η Ματίνα Νικολάου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και για το διαζύγιό της, αποκαλύπτοντας πως της πήρε χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να χωρίσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και έτσι εξήγησε πώς δημιουργήθηκε ο ρόλος της Βάνιας.

Την ίδια στιγμή δε φοβήθηκε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή, τον πρώην σύζυγό της και το διαζύγιό τους.

«Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά, το Κοκομπλόκο. Είχαν γίνει πολλές πρόβες για να γίνει αυτός ο ρόλος και μετά από χρόνια ήταν ιδέα του Νίκου να εντάξει τον ρόλο στην εκπομπή του.

Με πολλή χαρά το δέχτηκα, με φόβο λίγο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές. Τώρα, όταν μου δίνουν κείμενο ταράζομαι, γιατί έχω συνηθίσει το άλλο. Ούτε ο Νίκος ξέρει τι θα του πω, ούτε εγώ ξέρω τι θα μου πει, οπότε είναι όλο αυτοσχεδιαστικό», εξήγησε η Ματίνα Νικολάου για την Βάνια, η οποία πριν από μερικές μέρες έκλεψε το σκύλο της Ιωάννας Μαλέσκου.

Για το διαζύγιό της, η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε πως: «Δεν είναι εύκολο καθόλου να πεις στον άλλον χωρίζουμε. Εγώ δεν το είπα, μου το είπανε, οπότε εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο. Υπάρχει ο τρόπος, αρκεί να ξυπνήσουμε και να το καταλάβουμε αμέσως. Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο, άργησα να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω. Αν το καταλάβεις και καταλάβεις και τους λόγους, όλα είναι εύκολα».