Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Μεγάλη ανατροπή!

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!
News 19.11.2020 20:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μεγάλες ανατροπές και εντάσεις είχε το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Ποια παίκτρια κατάφερε να βγει νικήτρια και να κερδίσει τον έναν επιπλέον βαθμό;

Οι δυο παίκτριες που είχαν την καλύτερη απόδοση και την πιο ωραία εμφάνιση για σήμερα ήταν η Κάτια Φουρτούνη, και συγκέντρωσε 17 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση ήταν η Τζένη Γεωργιάδου, με 13,8 συνολικά βαθμούς.

Η Κάτια Φουρτούνη ήταν αυτή που εντυπωσίασε περισσότερο τους συμπαίκτες της και τους κριτές και κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας. «Πάγωσε» στον αέρα της εκπομπής ο Κουδουνάρης!

Στην τελευταία θέση βρέθηκε δυστυχώς η καινούργια παίκτρια, Κωνσταντίνα, καθώς συγκέντρωσε 9 βαθμούς.

My Style Rocks: Βγήκε εκτός ορίων η Έλενα Χριστοπούλου - «Κάνεις πράγματα που δεν σου αρμόζουν!»

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks που έκανε την Έλενα Χριστοπούλου να εκνευριστεί και να βγει εκτός ορίων.

Η Αρετή και η Τζένη για ακόμη μια φορά ήρθαν σε αντιπαράθεση. Η διαφωνία τους σχετιζόταν με το αν εμπνέονται και αντιγράφουν αφετέρου ρούχα από γνωστούς σχεδιαστές.

Η κόντρα αυτή έκανε εξωφρενών την κριτή και επισήμανε πως όλες οι παίκτες πρέπει να παραδέχονται ότι εμπνέονται από σχεδιαστές και να μην το αρνούνται. H σπόντα που "πέταξε" η Έλενα Χριστοπούλου σε όσους την λένε "ξινή"!

Συγκεκριμένα, η Χριστοπούλου είπε: «Όλοι σας έχετε έναν παρονομαστή, από κάπου έχετε έρθει, κάποιοι είσαστε. Τώρα στις 150 εμφανίσεις να έχετε και 5 πράγματα να θυμίζουν κάτι άλλο, είναι εντάξει. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα; Από όλους έχουμε δει εικόνες. Αρετή κάτι που δεν καταλαβαίνεις και δεν σε τιμά αυτήν την στιγμή, που κάθεσαι κι απαντάς και γίνεσαι μικρότερη από τις περιστάσεις. Δεν το λέω μόνο για εσένα αλλά για όλους. Κάποιες εικόνες είναι αντιγραφή, δεν είναι έμπνευση. Η αντιγραφή εδώ δεν μπορεί να βαθμολογείται με 5. Όμως έχεις μια πορεία κι όταν έχεις συγκινήσει, έχεις και κάτι να αποδείξεις. Δεν μπορείς να κάνεις μικρότητες, πέφτεις σε λάθη πολλές φορές και κάνεις μικρά πράγματα που δεν σε αρμόζουν. Το καταλαβαίνεις; Για να το λύσουμε μια ώρα πέρα δώθε κατινιές. Είσαι λάθος, πες ότι έχω αντιγράψει 2-3 πράγματα, δεν έχω έμπνευση κάποιες μέρες και κόψτε με 2-3 βαθμούς. Πέταξε την μπάλα μπροστά κι έχεις φέρει κι εσύ όπως και πολλοί αντιγραφές. Ας ασχοληθούμε με original.»

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκτακτη αλλαγή για το My Style Rocks - Έγινε σήμερα η ανακοίνωση και έφερε τα πάνω κάτω

Χριστίνα Κεφαλά: Έφυγε από το My Style Rocks και έριξε πυρά - "Δεν με χώνεψαν..."

Share