Κατερίνα Καινούργιου: Η επιθυμία του Φίλιππου Τσαγκρίδη να μπει στο Bachelor - "Θα πεις ότι είσαι πρώην μου και..."

Απίστευτη συζήτηση του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η επιθυμία του Φίλιππου Τσαγκρίδη να μπει στο Bachelor -

Καθημερινά μέσα από την εκπομπή της Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου μας αποκαλύπτει στιγμές μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο. Έτσι και τώρα σχολίασε την συζήτηση που είχαν για το Bachelor.

Tον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια συγκατοικεί με τον αγαπημένο της και έχουμε μάθει πολλά για την σχέση τους αλλά και για το τι αρέσει στον Φίλιππο. Το ζευγάρι την Πέμπτη το βράδυ παρακολούθησε το Bachelor και η παρουσιάστρια αποκάλυψε την συζήτηση τους.

“Περάσαμε ένα πολύ ερωτικό βράδυ με τον Φίλιππο. Παραγγείλαμε, πίτσες, μακαρονάδες, είδαμε Bachelor. Κάναμε σχέδια, έλεγε “σκέψου να είμαι ο επόμενος bachelor”, του έλεγα ¨καλά θα πας σαν πρώην της καινούργιου και θα σου δώσουν πολλά λεφτά”, και κάναμε σχέδια για το ποιοι φίλοι του θα πήγαιναν να γνωρίσουν τα κορίτσια” είπε η παρουσιάστρια. Στιγμές ευτυχία για το ζευγάρι! Τι αποκαλύφθηκε;

καινουργιου φίλιππος

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι φοράει μέσα στο σπίτι και...ξενερώνει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης!

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της καθώς είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στην σημερινή εκπομπής της Ευτυχείτε προέβη σε μια αποκάλυψη για τα ρούχα που την βολεύουν να φοράει αλλά ο αγαπημένος της τα θεωρεί αντισεξουαλικά!

Η παρουσιάστρια έδειχνε φόρμες στην εκπομπή της κάτι που τώρα στην περίοδο της καραντίνας σίγουρα φοριέται πολύ.

«Κοιτάξτε τι ωραίες φόρμες! Αχ, φανταστική που είναι! Εγώ είμαι σπίτι και πάω στον Φίλιππο με κάτι τέτοια που δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες. Μου λέει "αχ καλέ αυτά είναι πολύ αντισεξουαλικά", αλλά τελοσπάντων, για εμάς τις γυναίκες είναι πάρα πολύ βολικά. Κοιτάξτε τι ωραία που είναι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην αστυνομία η Κατερίνα Καινούργιου - Στο πλευρό της ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 16/11 αποκάλυψε στον αέρα του Ευτυχείτε πως προσφάτως απευθύνθηκε στην αστυνομία για να κάνει μήνυση ώστε να αποσυρθούν κάποιες φωτογραφίες που χρησιμοποιούσαν το πρόσωπό της για διαφημιστικούς σκοπούς με τους οποίους η ίδια δεν είχε καμία απολύτως σχέση.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την αποκάλυψη που έγινε πως site γνωριμιών χρησιμοποιεί τη φωτογραφία του Έντουαρντ από το GNTM εν αγνοία του, η ίδια θέλησε να μοιραστεί την δική της ιστορία αναφέροντας:

«Έχουν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες μου για αδυνατιστικό. Και σε άλλες παρουσιάστριες έχει συμβεί και σε μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια. Αυτό αν δεν το δεις όμως, τι γίνεται; Εμένα ας πούμε μου το είχανε στείλει και είχα κινηθεί νομικά προκειμένου να κατέβουν οι φωτογραφίες. Έτσι κι εδώ μπορεί να δουν τον Έντουαρντ να καλέσουν και να έρθει κάποιος άλλος»