Έζησε τον τρόμο πρώην παίκτρια του GNTM - Έπεσε θύμα ληστείας

Η αποκάλυψη για τη δύσκολη στιγμή που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έζησε τον τρόμο πρώην παίκτρια του GNTM - Έπεσε θύμα ληστείας

Τον τρόμο μέσα στο σπίτι της έζησε η Αργυρώ Μαγγλάρη, η πρώην παίκτρια του GNTM, όταν ληστές έκλεψαν το ποδήλατο της, ακριβώς έξω από την πόρτα της.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Σήμερα μας έκλεψαν το ποδήλατό. Έξω από την πόρτα του σπιτιού μας με τρεις επαγγελματικές κλειδαριές, ενώ εγώ ήμουν μέσα στο σπίτι. Σε μια ήσυχη και καλή γειτονιά. Οκ για το ποδήλατο, δεν τρέχει και κάτι, αλλά μόνο στη σκέψη ότι ήρθαν οι κλέφτες έξω από το σπίτι μου και εσύ ήσουν αμέριμνος μέσα σε πιάνει φόβος.

Και αναρωτιέμαι… γιατί να έχουν αλλάξει τόσο οι καιροί και οι άνθρωποι; Κάποτε άφηνες την πόρτα του σπιτιού σου ανοιχτή και τώρα φοβάσαι με το παραμικρό. Φοβάσαι για τα πράγματά σου, το σπίτι σου, ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Και εσύ που έκλεψες, χάνεις την ψυχή σου για δύο παλιοσίδερα», έγραψε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Μαγγλάρη. Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού του GNTM.

GNTM Αργυρώ Μαγγλάρη θύμα ληστείας

GNTM 3: «Σούσουρο» με το πρακτορείο μοντέλων του Σήφη - Κατέβασαν όλες του τις φωτογραφίες

Ο Σήφης Φανταράκης, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του GNTM 3, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και στις απαιτήσεις των κριτών και έτσι αποχώρησε από το ριάλιτι. Μάλιστα, σούσουρο έχει δημιουργηθεί με το πρακτορείο μοντέλων που δούλευε, καθώς έχουν αφαιρέσει όλες του τις φωτογραφίες.

Οι περισσότεροι παίκτες του φετινού GNTM έχουν κάνει γνωστό το ότι ανήκουν ήδη σε κάποιο πρακτορείο μοντελών, εξού και η εμπειρία τους. Του Σήφη όμως ήταν αυτό που κινήθηκε κατά αυτόν τον τρόπο και "κατέβασε" τις φωτογραφίες. Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος;

Εξαιτίας της θύελλας αντιδράσεων που προκλήθηκε, η Γιάννα Βλάχου, η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μοντέλων, μίλησε στο Ευτυχείτε και εξήγησε τον λόγο που κατέβηκαν οι φωτογραφίες του πρώην διαγωνιζόμενου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αποφασίσαμε από κοινού ότι η βάση του από εδώ και πέρα θα είναι στην Αθήνα. Είναι ένα αξιόλογο πρακτορείο που θα τον βοηθήσει να πάει ακόμα και στο εξωτερικό. Οι φωτογραφίες κατέβηκαν για να ανέβουν οι καινούριες και αφότου βγήκε από το παιχνίδι ανέβηκαν. Δεν θέλαμε να εκθέσουμε ότι γνωρίζαμε από πριν ότι είχε φύγει ο Σήφης Φαραντάκης. Περιμέναμε να αποχωρήσει και μετά να ανέβουν». Ο Σήφης αποκάλυψε αν είναι τελικά ζευγάρι με την Μαρινέλλα!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

TAGS