Σήφης Φαραντάκης: Αποκάλυψε αν είναι τελικά ζευγάρι με την Μαρινέλα

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σήφης Φαραντάκης: Αποκάλυψε αν είναι τελικά ζευγάρι με την Μαρινέλα

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3, ο Σήφης Φαραντάκης μίλησε με την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και αποκάλυψε αν είναι όντως ζευγάρι με την Μαρινέλα όπως είχε ειπωθεί όσο καιρό βρίσκονταν και οι δύο στο παιχνίδι.

Πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν πως ο Σήφης και η Μαρινέλα ήταν πολύ κοντά και είχαν γίνει ζευγάρι. Οι φήμες φούντωσαν όταν οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί σε ένα σετ.

Ωστόσο όπως εξήγησε το μοντέλο σήμερα το πρωί, η σχέση τους ήταν απλά φιλική και είχε παρεξηγηθεί αρκετά τόσο από τους συμπαίκτες τους όσο και από την ίδια την παραγωγή.

«Με τη Μαρινέλα έχει παρεξηγηθεί το γεγονός πως ήμασταν λίγο πιο κοντά, επειδή είμαστε από την Κρήτη. Μας παρεξηγήσατε και εσείς και τα παιδιά στο σπίτι και η παραγωγή. Νόμιζαν πως με τη Μαρινέλα είχαμε κάτι παραπάνω, εκτός του να είμαστε μόνο φίλοι. Ήμασταν πολύ κοντά, μιλούσαμε λίγο παραπάνω. Με την Μαρινέλα δεν είχαμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν μόνο καλοί φίλοι» εξήγησε ο Σήφης Φαραντάκης. Δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί από το GNTM 3 σήμερα.

Σήφης Φανταράκης: "Έσπασε" τη σιωπή του μετά το τέλος από το GNTM 3 - «Έμαθα πολλά και...»

Την σιωπή του "έσπασε" ο Σήφης Φανταράκης μετά το οριστικό τέλος από το GNTM 3. Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο χθες παρακολουθήσαμε το επεισόδιο που έφυγε.

Το μοντέλο, θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να μιλήσει για την εμπειρία που έζησε.

«The Beginning Of The End. Μια ξεχωριστή εμπειρία φτάνει και για μένα στο τέλος της. Δεν μετανιώνω στιγμή με την απόφαση μου να συμμετάσχω, νέες εμπειρίες και γνωριμίες αλλά και όμορφες στιγμές. Έμαθα πολλά και θα μάθω ακόμα περισσότερα...Άλλωστε τώρα ξεκινάμε.!!!», έγραψε στη λεζάντα της καταπληκτικής φωτογραφία του.

Τι έκανε ωστόσο ο Σήφης πριν μπει στο παιχνίδι; Στη δημοσιότητα είχε έρθει φωτογραφία όπου έπαιζε μουσική σε κρητικά γλέντια.

Σήφης Φανταράκης GNTM 3 αποχώρηση