Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή - «Είπα δεν θέλω να φέρω στον κόσμο ένα άρρωστο παιδί»

Σπαρακτική η δήλωση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή - «Είπα δεν θέλω να φέρω στον κόσμο ένα άρρωστο παιδί»

Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην κάμερα του Ευτυχείτε και συγκεκριμένα στην Άννα Ζηρδέλη και προχώρησε σε μια σπαρακτική δήλωση αναφορικά με τις αποβολές που είχε στο παρελθόν.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Επιλόχειο κατάθλιψη δεν μπορώ να σου πω ότι πέρασα. Η πρώτη εγκυμοσύνη, γιατί δεν προσπάθησα, έμεινα αμέσως έγκυος, με ταλαιπώρησε. Κυοφόρησα τέσσερα μωράκια και ο Κάρολος ήταν το πέμπτο. Το πρώτο ήταν 6,5 μηνών. Ήταν κανονική γέννα και το αποχαιρέτησα το παιδάκι. Πολύ συνειδητά είπα ότι δεν θέλω να φέρω στον κόσμο ένα άρρωστο παιδί, ένα παιδάκι που έχει υποξία, δεν έχει οξυγονωθεί ο εγκέφαλός του και ήταν πολύ μικρό. Το δεύτερο ήταν εξωμήτριος κύηση, εντάξει συμβαίνει. Έκανα λαπαροσκόπηση και μου στοίχισε πολύ συναισθηματικά. Έγινα κουρέλι, δεν έβλεπα φως μπροστά μου για κανέναν λόγο. Από λάθος άκουσα μία συμβουλή κι έκανα εξωσωματική, έμεινα έγκυος σε δίδυμα και τα έχασα και τα δύο. Με διαφορά μίας εβδομάδας». Η Πέννυ μας δείχνει το δωμάτιο του παιδιού της!

Μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στο J2US και για τον γιο της.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω:

Πέννυ Μπαλτατζή: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον νεογέννητο γιο της!

Η Πέννυ Μπαλτατζή έκανε μια εξομολόγηση για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί το νεογέννητο γιο της, το οποίο είναι και το πρώτο της παιδάκι.

Η τραγουδίστρια στις 9 Οκτωβρίου, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Χρήστο Τζούτη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με το γιο της και στην λεζάντα της έκανε την αποκάλυψη.

«Έτσι περνάμε μαζί τα κολικάκια. ΣΕ κρατάω απ το χέρι για να μη νιώθεις μόνος...Μακάρι να μπορούσα να πάρω τον πόνο σου με ένα ραβδάκι κ να τον σείρω ως τα άδυτα του γαλαξία αυτού να τον πιει το σύμπαν... Να τον επιστρέψει σαν φως για να γεμίσει το δρόμο που θα διαβεις....», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πέννυ Μπαλτατζή  γιος υγεία

Πέννυ Μπαλτατζή παιδί