Σπάνιο υλικό: Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της Βάσως Λασκαράκη!

Την δημοσίευσε η ίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπάνιο υλικό: Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της Βάσως Λασκαράκη!

Η Βάσω Λασκαράκη, με αφορμή την σημερινή μέρα που είναι αφιερωμένη στα Δικαιώματα των παιδιών, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και μάλιστα από το πατρικό της σπίτι.

Οι celebrity, με σκοπό να περάσουν τα μηνύματα τους για αυτήν την τόσο σημαντική μέρα, έκαναν μεταξύ τους ένα challenge, προκαλώντας ο ένας τον άλλον να μην διστάσουν και να ανεβάσουν μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικρά παιδιά. Έκκληση από την Βάσω Λασκαράκη!

Έτσι με την σειρά της η ηθοποιός δημοσίευσε τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που είναι αρκετά μικρή και εννοείται αγνώριστη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Βάσω Λασκαράκη έγραψε: "Δέχομαι την πρόσκληση της @unicefgreece και συμμετέχω κι εγώ σήμερα 20 Νοεμβρίου στον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας παιδιού.. Αν ήμουν σήμερα παιδί θα ήθελα να ζω και να μεγαλώνω σ´ έναν κόσμο χωρίς εγκατάλειψη , χωρίς κακοποίηση, χωρίς πολέμους, χωρίς πόνο...μόνο με χαμόγελα, ευτυχία και άπειρες αγκαλιές".

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της Βάσως Λασκαράκη

Cozy και εντυπωσιακό το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη - Έχει κίτρινες λεπτομέρειες

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, το οποίο είναι πολύ cozy και εντυπωσιακό, ειδικά τώρα που έχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μάλιστα αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν οι κίτρινες λεπτομέρειες.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, κάθισε στο σαλόνι της, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως ο χώρος της είναι γουστόζικος και πολύ «ζεστός», δύο στοιχεία απαραίτητα για τον φετινό χειμώνα με την καραντίνα. Δείτε εδώ ένα ακόμα στιγμιότυπο από το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη.

Αυτό είναι το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη σπίτι