Ο Νίκος Κοκλώνης συγκλονίζει με την δήλωση του: «Άνοιγα το ντουλάπι και δεν είχα μακαρόνια»

Όλα όσα είπε ο παρουσιαστής και παραγωγός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Νίκος Κοκλώνης συγκλονίζει με την δήλωση του: «Άνοιγα το ντουλάπι και δεν είχα μακαρόνια»

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός αναφέρθηκε κυρίως στη παιδική του ηλικία και τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει μέχρι στιγμής.

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν είναι ελεύθερος και πως η πρώτη του τηλεοπτική εμπειρία ήταν το Celebrity travel. Τι έκκληση έκανε ο παρουσιαστής;

«Το μεγαλύτερό μου όνειρο δεν είναι η παρουσίαση. Μου αρέσει να δημιουργώ. Το χω ζήσει σαν παρουσιαστής. Δεν είναι η προτεραιότητά μου να είμαι μπροστά από την κάμερα, πίσω από την κάμερα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον»

Αναφορικά με τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει είπε: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Όλα είναι στο μυαλό μας. Μπορεί να έχει εκατομμύρια και αύριο να μην έχεις τίποτα. Αυτό που έχω μάθει καλά στη ζωή μου είναι ότι όσο επιτυχημένος είσαι όσα λεφτά και να έχεις , αν τα χάσεις με μηδέν ευρώ εγώ θα τα ξαναβγάλω. Εγώ το έχω κάνει τρεις φορές στη ζωή μου»

«Άνοιγα το ντουλάπι και δεν είχα μακαρόνια. Δεν το έβαλα όμως κάτω»

«Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω γιατί «ρόδα είναι και γυρίζει» αρκεί να μην τα παρατάμε»

Αναφορικά με τους φίλους του δήλωσε: «Είχα πάρα πολλούς φίλους και δεν μπορούσα να φιλτράρω ποιοι αγαπούν το Νίκο και ποιοι την επιτυχία του Νίκου»

«Όταν έχασα τα χρήματα μέχρι να ξανανέβω ήταν ελάχιστοι δίπλα μου. Ο Τρύφωνας ήταν εκεί».

Για την περιπέτεια της υγείας του ανέφερε: «Πέρασα παρ’ολίγον έμφραγμα»

Αναφορικά με ένα γεγονός στην Eurovision είε: «Έχω δώσει το λόγο μου ότι θα βοηθήσω τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision. Πέφτει η εταιρεία έξω, εγώ δεν έχω λεφτά και δεν έχω να πληρώσω τα έξοδα της αποστολής που ήταν 40.000-50.000 ευρώ. Πούλησα ό,τι είχα και δεν είχα, δεν είπα ποτέ τίποτα, για να πάει η αποστολή της Ελλάδας στη Eurovision»

Για τα μελλοντικά τηλεοπτικά του σχέδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Συζητάω για να παρουσιάσω ένα reality επιβίωσης»

«Εννοείται ότι έχω άριστη συνεργασία με το Mega. Θα κάνουμε διάφορα πράγματα»

«Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τη Ρούλα Κορομηλά. Με πήρε τηλέφωνο μετά το τελευταίο J2US να μου δώσει συμβουλές. Μακάρι να επιστρέψει στην τηλεόραση»

Τέλος, συγκλόνισε για τις δηλώσεις του αναφορικά με τα παιδικά του χρόνια:

«Ήμουν πάρα πολύ παχουλό παιδί. Δεν τους άφηνα να μου κάνουν bullying. Όταν είσαι παχουλός χτίζεις έτσι την προσωπικότητά σου για να είσαι αποδεκτός από το κοινωνικό σύνολο και από τους φίλους σου. Δεν υπήρχε παρέα που να μην ήθελε τον Κοκλώνη μέσα».

«Είχα ένα μεγάλο έρωτα στη ζωή μου μέχρι την Γ’ Λυκείου που είχε ένα τροχαίο ατύχημα και δεν είναι πια μαζί μας. Σοκαρίστηκα. Έφτασα 160 κιλά. Είπα τέρμα έχεις 6 μήνες να αδυνατίσεις. Έχασα 71 κιλά, έτρωγα μόνο φρούτα»

Ραγίζει καρδίες ο Νίκος Κοκλώνης για τον θάνατο του φίλου του: "Δεν μπορούσα να το πιστέψω μέχρι που..."

Ο Νίκος Κοκλώνης συγκλόνισε με την συνέντευξη που παραχώρησε στην On Time και την Σάσα Σταμάτη. Ο παρουσιαστής μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε στα παιδικά του χρόνια, όταν δηλαδή έχασε από τροχαίο τον παιδικό του αγαπημένο φίλο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στη Β΄ Λυκείου έζησα την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου. Ο κολλητός μου ο Αντώνης, που ήμασταν φίλοι από την Α΄ Δημοτικού σαν αδέλφια, είχε ένα τροχαίο με ένα μηχανάκι και σκοτώθηκε ακαριαία στον Πειραιά, στον Άγιο Νικόλα μπροστά.. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, μέχρι που πήγα στην εκκλησία στον Άγιο Βασίλειο στον Πειραιά και είδα το φέρετρο ανοιχτό. Και όταν άκουσα τη μάνα του να λέει «Νίκο, κοίτα πώς σε κοιτάζει ο Αντώνης μας», λιποθύμησα». Γιατί ο παρουσιαστής ήταν οργισμένος με την Ραχήλ Μακρή;

Νίκος Κοκλώνης: Η τραγική απώλεια που τον σημάδεψε - Είχε πάρει 60 ολόκληρα κιλά

Ο γοητευτικός Νίκος Κοκλώνης, μίλησε για μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του και οι δηλώσεις του συγκλόνισαν. Η τραγική απώλεια που βίωσε και τον σημάδεψε, είχε ως αποτέλεσμα εκτός από μία κατεστραμμένη ψυχολογία, 60 ολόκληρα κιλά τα οποία πήρε.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε στο 7 μέρες tv, για τα 150 κιλά που έφτασε να ζυγίζει και την ραγισμένη ψυχολογία που είχε, ύστερα από το θάνατο ενός αγαπημένου του προσώπου.