Νίκος Κοκλώνης: Το μήνυμα στους συνεργάτες του στο J2US και η έκκληση - «Θέλω τη βοήθεια σας...»

Τι έγραφε το μήνυμα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Το μήνυμα στους συνεργάτες του στο J2US και η έκκληση - «Θέλω τη βοήθεια σας...»

Στους συνεργάτες του στο Just the 2 of us, έστειλε μήνυμα ο Νίκος Κοκλώνης και ζήτησε τη βοήθεια τους για να πραγματοποιηθεί κανονικά το live του επόμενου Σαββάτου.

Χθες, το δεύτερο επεισόδιο προβλήθηκε σε επανάληψη, ωστόσο στον αέρα εμφανίστηκαν νέα tweets την ώρα του show με το hashtag #j2us.

Ο παρουσιαστής λοιπόν και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης είπε στα ζευγάρια να απαντήσουν στα tweets, ενώ τους συνέστησε να μείνουν στα σπίτια τους όλοι για να γίνει το επόμενο live κανονικά.

«Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Στις 9 σήμερα έχουμε επανάληψη. Και μπορεί το σόου να είναι μαγνητοσκοπημένο το Twitter όμως είναι ζωντανό γι’αυτό όσοι μπορείτε να σχολιάζετε. Επίσης θέλω τη βοήθειά σας. Να κάθεστε σπίτι και να γίνετε καλά και οι υπόλοιποι να προσέχετε την υγεία σας ώστε να μπορούμε να βγούμε κανονικά το άλλο Σάββατο στον αέρα. Ό,τι χρειαστείτε είμαι δίπλα σας», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης. Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Ζαρίφη.

Νίκος Κοκλώνης J2US κορωνοϊός

Νίκος Κοκλώνης: Πήρε θέση στην κόντρα Παπαδοπούλου - Τριαντάφυλλου! «Δεν έγινε κάτι...»

O Nίκος Κοκλώνης μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή, Ευτυχείτε, για την κόντρα του Τριαντάφυλλου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά την αποχώρηση τους από το J2US.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε χαρακτηριστικά: «Και η παραγωγή αλλά σίγουρα και ο Τριαντάφυλλος -που τον ξέρω χρόνια- καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας όχι σε παίκτρια ή γυναίκα αλλά σε οποιονδήποτε.

Σαν παραγωγός δεν έφτασε στα αυτιά μου κάτι τέτοιο πότε παρόλα αυτά την Κυριακή μου έστειλε η Ευρυδίκη ένα μήνυμα όταν έφυγαν από την εκπομπή της Σίσσυς ότι της μίλησε λίγο απότομα ο Τριαντάφυλλος. Αυτά είναι τα μόνα που ξέρω, δεν έγινε κάτι στα γυρίσματα, δεν έγινε κάτι στις πρόβες».

Αναλυτικά όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην ανάμεσα τους κόντρα.