The Bachelor Highlights: Οι φαρμακερές ατάκες, η κατάρρευση της Ραφαέλας και τα νεύρα του Βασιλάκου

Τα καλύτερα από το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor Highlights: Οι φαρμακερές ατάκες, η κατάρρευση της Ραφαέλας και τα νεύρα του Βασιλάκου

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor ολοκληρώθηκε και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τις φαρμακερές ατάκες που ακούστηκαν ανάμεσα στις παίκτριες, στην κατάρρευση της Ραφαέλας στο ομαδικό ραντεβού και στα νεύρα που έκαναν τον Βασιλάκο να φύγει από την τελετή των ρόδων.

The Bachelor: Δεν θα πιστέψετε πως χαρακτήρισε η Βίβιαν την Αντζελίνα - Είπε ότι μοιάζει με...

Αδιανόητο σκηνικό επικράτησε στην ομαδική δοκιμασία του «The Bachelor», όπου τα… καρφιά δεν έλειψαν μεταξύ των συμπαικτριών, με μια εξ αυτών να αποκαλεί ως «μαϊμού» την Αντζελίνα.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος , ο οποίος έδειξε το σκληρό του πρόσωπο, έστειλε στην αρχή του επεισοδίου της αποχώρησης ένα γράμμα προς τις συγκατοίκους της, όπου ανέφερε πως ορισμένες θα τον ακολουθούσαν σε μια ομαδική δοκιμασία. Συγκεκριμένα, θα βρίσκονταν στην εξοχή, για να κάνουν extreme sports.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, η Βίβιαν του είπε πως εκείνη είναι… η Τζέιν και ο Παναγιώτης είναι ο… Ταρζάν της.

Δεν παρέλειψε, όμως, να παρομοιάσει με μαϊμού την Αντζελίνα, λέγοντας πως είναι δικαιωματικά η… Τσίτα.

The Bachelor: Άγριο άδειασμα στην Αντζελίνα - «Ρε σούργελο...»

Μαλλιοτράβηγμα… δίχως τέλος γίνεται στη βίλα του «The Bachelor», με τις παίκτριες να τσακώνονται μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν για ακόμη μια φορά «βαριές» εκφράσεις, σε μια «διπλή» κόντρα της Αντζελίνας.

Μετά την ομαδική δοκιμασία, η Αντζελίνα, η οποία μάλιστα έχει παίξει στις Οικογενειακές Ιστορίες, επελέγη από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος δείπνησε μαζί της και της έδωσε στο τέλος τριαντάφυλλο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στο σπίτι.

Η Νικόλ αρχικά την κατηγόρησε για αλλαγή στάσης, παρουσιάζοντας το προσωπείο ενός ανθρώπου, που δήθεν ενδιαφέρεται, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η Εριέττα, η οποία της είπε να σκάσει και την αποκάλεσε σούργελο, με την τελευταία λέξη να προκαλεί αντιδράσεις μεταξύ των παικτριών.

The Bachelor: Παραλίγο να καταρρεύσει η Ραφαέλα - Έτρεμε από φόβο

Η σημερινή ομαδική δοκιμασία του The Bachelor δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά όσο περιμέναμε μιας και η Ραφαέλα σάστισε από τον φόβο και κόντεψε να.. καταρρεύσει.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσκάλεσε τα κορίτσια σε επικίνδυνες αποστολές που απαιτούσαν καλή σωματική κατάσταση.

Η δοκιμασία είχε ως εξής: Να διασχίσουν έναν διάδρομο με σκοινιά, φυσικά με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ο οποίος θα τους οδηγούσε στον Παναγιώτη.

Η Ραφαέλα, όταν έφτασε η σειρά της, σάστισε από τον φόβο και ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. Προς έκπληξη όλων, αυτή που της συμπαραστάθηκε ήταν η.. Αντζελίνα η οποία δεν σταμάτησε να της δίνει συμβουλές.

The Bachelor: Απίστευτα ουρλιαχτά κατά την διάρκεια της τελετής των ρόδων - Εμφανίστηκε η...

Μια τεράστια έκπληξη αντίκρυσαν οι παίκτριες του «The Bachelor», με αποτέλεσμα να αντιδράσουν με ουρλιαχτά και φωνές απέναντι σε αυτό που είδαν, νιώθοντας εν μέρει συγκίνηση.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε να κάνει αυτή την έκπληξη στα κορίτσια, η οποία θα έλεγε κανείς πως ήταν «διπλή», ενώ νωρίτερα υπήρξε ένας γερός τσακωμός. Στην αρχή, δηλαδή, τους είπε πως στο cocktail party θα τραγουδούσαν ένα κομμάτι της αρεσκείας τους πάνω σε μια σκηνή, αλλά οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί.

Κι αυτό, γιατί ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης τους παρουσίασε… την Έλενα Μπάση, η οποία μάλιστα αποκάλυψε έναν απίστευτο καυγά που έκοψαν στο μοντάζ. Η τραγουδίστρια και πρώην… συγκάτοικος φάνηκε στη σκηνή μέσα από πυροτεχνήματα και τραγούδησε το «Αυτό το κάτι που θέλω» της Καίτης Γαρμπή, σε μια μοναδική ερμηνεία, ενώ οι άλλοτε συμπαίκτριές της δήλωσαν συγκινημένες.

The Bachelor: Έξαλλος ο Βασιλάκος - Τις παράτησε και έφυγε από την τελετή των ρόδων

Έξαλλος ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο τελευταίο επεισόδιο του «The Bachelor», με τον ίδιο να… ξενερώνει από τους καβγάδες των παικτριών και να τις παρατά στο τελευταίο πάρτι.

Ο ίδιος είχε ανακοινώσει στα κορίτσια, ότι θα πραγματοποιούσαν ένα πάρτι με τραγούδια της αρεσκείας τους, με μια μεγάλη έκπληξη να τις περιμένει, όταν έφτασαν σε αυτό. Η γιορτινή ατμόσφαιρα σταμάτησε, πάντως, όταν αμέσως μετά άρχισαν οι καβγάδες μεταξύ τους.

Οι ομηρικές αυτές «μάχες» έβγαλαν… από τα ρούχα του τον Βασιλάκο, ο οποίος ήταν εκνευρισμένος ειδικά με την Νικόλ, τονίζοντάς της πως πρέπει να σταματήσει να δείχνει αυτή τη ζήλεια της και, λίγο αργότερα, έφυγε από τη βίλα, παρατώντας τα κορίτσια και μην πραγματοποιώντας την «Τελετή των Ρόδων».