Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτή ειναι η περιουσία της - Τι θα πάρει ο Ματέο;

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτή ειναι η περιουσία της - Τι θα πάρει ο Ματέο;

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, μητέρα του αγαπημένου συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου, είναι μία γυναίκα που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την επιχειρηματική της δύναμη. Ποια είναι όμως στα αλήθεια η περιουσία της;

Οι φωτογραφίες της πεθεράς της πασίγνωστης παρουσιάστριας είναι ελάχιστες αφού η ίδια προτιμά να μένει τον περισσότερο καιρό στην Άνδρο και εμφανίζεται σπάνια σε κοσμικά events.

Βέβαια ίδια στάση κρατάει και ο γιος της, Ματέο, ο οποίος έχει δείξει αρκετές φορές που δεν επιθυμεί να βρίσκει μπροστά του κάμερες και φωτογράφους, ενώ αποφεύγει να κάνει δηλώσεις.

Αυτή είναι η περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου, μητέρας του Ματέο

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, εκτός από μητέρα του Ματέο είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο» Ελευθέριου Μαντζίκα. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story. Όσο για την προσωπική του ζωή γράφει η επίσημη βιογραφία του:

Λιλίκα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη

Το μεγαλύτερο pick για την εταιρεία φτάνει το 1991 όταν ο Μαντζίκας - μαζί με τους άλλους μετόχους και κληρονόμους αρχικών μετόχων - σε ηλικία 74 χρόνων αποφάσισε να πωλήσει την εταιρεία. Αγοραστής είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής ζυμαρικών στη διεθνή αγορά, η Barilla SpA και το ύψος αγοράς φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια δραχμές, ποσό αστρονομικό για τότε.

Πέθανε το 2008, δέκα μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του που ζούσαν μαζί 67 χρόνια. Όσον αφορά στην κόρη του Λιλίκα, όλοι μιλούν για μια άστη, διακριτική γυναίκα που ουδέποτε θα εμπλεκόταν στις προσωπικές ζωές των γιων της. Επίσης ποτέ δεν θα άφηνε άλλους να μπλεχτούν στην προσωπική της ζωή. Με τι ασχολείται τον τελευταίο καιρό ωστόσο η Λιλίκα Παντζοπούλου; Δείτε εδώ!

Χαμός με Μενεγάκη και Λιλίκα Παντζοπούλου στο instagram - Δεν φαντάζεστε πως την αποκάλεσε

Δυο νέες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στο instagram ήταν αρκετές για να ξεσηκώσουν το κοινό της στο instagram και να την κάνουν με ένα της σχόλιο να προδώσει το υποκοριστικό που έχει δώσει στην πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου.

Οι σχέσεις τους είναι δεδομένο και επιβεβαιωμένο πως είναι άριστες. Η Λιλίκα Παντζοπούλου που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης του instagram - δείτε εδώ το προφίλ της - δεν αφήνει ασχολίαστη σχεδόν καμία φωτογραφία της νύφης της.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφίες από βόλτα της σε πάρκο - πάντα έχοντας στείλει στο 13033 τον κωδικό 6 - και η πεθερά της από κάτω της σχολίασε "Καλημέρα όλη μέρα" με την Μενεγάκη να απαντά με την σειρά της "Καλημέρα Λιλικάκι μου". Δείτε τις φωτογραφίες της Ελένης παρακάτω:

Μενεγάκη Λιλίκα Παντζοπούλου

Μενεγάκη μετακίνηση 6 lockdown