Κατερίνα Καινούργιου: Γεμάτο λαμπάκια το σαλόνι της παρουσιάστριας - Στόλισε για τα καλά!

Εντυπωσιακό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Γεμάτο λαμπάκια το σαλόνι της παρουσιάστριας - Στόλισε για τα καλά!

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως και πολλοί άλλοι εγχώριοι της showbiz στόλισαν από νωρίς τα σπίτια τους για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές! Μάλιστα το σπίτι της παρουσιάστριας είναι γεμάτο λαμπάκια!

Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια της και τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Μάλιστα μια έκπληξη την περίμενε όταν γύρισε στο σπίτι της μετά την εκπομπή. Στιγμές ευτυχία για το ζευγάρι! Τι αποκαλύφθηκε;

Οι δικοί της άνθρωποι φρόντισαν για εκείνη και στόλισαν όσο έλειπε έτσι ώστε να βρει το σπίτι γιορτινό! Η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε με το όλο λαμπάκια σαλόνι της και τράβηξε ένα βίντεο ώστε να το μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό.

καινούργιου σαλόνι
καινούργιου σπίτι

Κατερίνα Καινούργιου: Η επιθυμία του Φίλιππου Τσαγκρίδη να μπει στο Bachelor - "Θα πεις ότι είσαι πρώην μου και..."

Καθημερινά μέσα από την εκπομπή της Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου μας αποκαλύπτει στιγμές μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο. Έτσι και τώρα σχολίασε την συζήτηση που είχαν για το Bachelor.

Tον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια συγκατοικεί με τον αγαπημένο της και έχουμε μάθει πολλά για την σχέση τους αλλά και για το τι αρέσει στον Φίλιππο. Το ζευγάρι την Πέμπτη το βράδυ παρακολούθησε το Bachelor και η παρουσιάστρια αποκάλυψε την συζήτηση τους.

“Περάσαμε ένα πολύ ερωτικό βράδυ με τον Φίλιππο. Παραγγείλαμε, πίτσες, μακαρονάδες, είδαμε Bachelor. Κάναμε σχέδια, έλεγε “σκέψου να είμαι ο επόμενος bachelor”, του έλεγα ¨καλά θα πας σαν πρώην της καινούργιου και θα σου δώσουν πολλά λεφτά”, και κάναμε σχέδια για το ποιοι φίλοι του θα πήγαιναν να γνωρίσουν τα κορίτσια” είπε η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι φοράει μέσα στο σπίτι και...ξενερώνει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης!

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της καθώς είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στην σημερινή εκπομπής της Ευτυχείτε προέβη σε μια αποκάλυψη για τα ρούχα που την βολεύουν να φοράει αλλά ο αγαπημένος της τα θεωρεί αντισεξουαλικά!

Η παρουσιάστρια έδειχνε φόρμες στην εκπομπή της κάτι που τώρα στην περίοδο της καραντίνας σίγουρα φοριέται πολύ.

«Κοιτάξτε τι ωραίες φόρμες! Αχ, φανταστική που είναι! Εγώ είμαι σπίτι και πάω στον Φίλιππο με κάτι τέτοια που δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες. Μου λέει "αχ καλέ αυτά είναι πολύ αντισεξουαλικά", αλλά τελοσπάντων, για εμάς τις γυναίκες είναι πάρα πολύ βολικά. Κοιτάξτε τι ωραία που είναι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.