Μαρία Μπακοδήμου: Έτσι σχολίασαν τον Τρύφωνα οι γιοί της - Δεν πάει το μυαλό σας

Έχουν αρκετό χιούμορ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μπακοδήμου: Έτσι σχολίασαν τον Τρύφωνα οι γιοί της - Δεν πάει το μυαλό σας

Στο 'Ελα Χαμογέλα μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου το πρωί του Σαββάτου και μίλησε μεταξύ άλλων για τους γιούς της, το J2US αλλά και το σχόλιο των παιδιών της για τον Τρύφωνα Σαμαρά

Αυτή την περίοδο οι γιοί της Άρης και Νικήτας εκτελούν την στρατιωτική τους θητεία. όταν λοιπόν η παρουσιάστρια ρώτησε αν τα αγόρια της παρακολουθούν τον παιχνίδι, η Μαρία απάντησε:

«Όχι δεν το βλέπουν το J2US τα αγόρια μου. Είναι φαντάροι. Τα αγόρια το μόνο που μου έχουν πει είναι να πάει ο Τρύφωνας στο στρατόπεδο να τους κουρέψει, μήπως και πάρουν καμιά άδεια. Παντού παίζει ο Τρύφωνας» Μιας και είπαμε Τρύφωνας, δείτε την αποκάλυψη του που φέρνει τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ.

Μαρία Μπακοδήμου: "Για ένα τρίμηνο έπαιρνα αντικαταθλιπτικά χάπια γιατί..."

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση παραχώρησε στο περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα η Μαρία Μπακοδήμου και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν ο πατέρας της έφυγε από την ζωή, αποκαλύπτοντας πως έκανε μέχρι και τρίμηνη χρήση αντικαταθλιπτικών χαπιών.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τα αντικαταθλιπτικά χάπια

Ευτυχισμένη έχεις υπάρξει πολλές φορές στην προσωπική σου ζωή; Έχεις ζήσει την απόλυτη ευτυχία;

Δεν ξέρω ποια είναι η απόλυτη ευτυχία, ούτε την περιμένω, γιατί για μένα ευτυχία είναι στιγμές. Έχω ζήσει ευτυχισμένες στιγμές, αλλά επειδή η ζωή έχει και πολλές δυσκολίες, νομίζω ότι όλοι έχουμε δυσκολευτεί περισσότερο απ' ό,τι έχουμε ευτυχήσει, συνεπώς πρέπει να χαιρόμαστε με όλα εκείνα που τη δεδομένη στιγμή μάς δίνουν χαρά.

Πάντως, μια περίοδο ήσουν λιγότερο ανοιχτή σαν άνθρωπος, έτσι δεν είναι;

Ναι, ήταν μια περίοδος όταν έχασα τον μπαμπά μου που ήμουν φοβισμένη. Σοκαρίστηκα με τον θάνατό του, για ένα τρίμηνο έπαιρνα μέχρι και αντικαταθλιπτικά... Δεν νομίζω ότι κάποιος είναι έτοιμος για ένα τέτοιο γεγονός, παρόλο που δεν υπάρχει κάτι πιο δεδομένο από το να χάσεις τους δικούς σου. Ένιωθα άβολα, ξυπνούσα, έκλαιγα, όλα μου φαίνονταν βαριά -και ήταν λογικό-, στην κατάθλιψη έχεις ένα βάρος που σε κρατάει καθηλωμένο, θέλεις να κάτσεις στο κρεβάτι και να μη σηκωθείς, να μην κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να εντοπίσεις τι φταίει και τα βλέπεις όλα μαύρα... Παρόλο που είχα τη δουλειά μου και τα παιδιά μου, για μένα ήταν όλα δύσκολα...

Στην ίδια συνέντευξη η παρουσιάστρια του Opentv αποκάλυψε και το μυστικό της για το πως διατηρεί αυτό το υπέροχο κορμί!

Περισσότερα στο περιοδικό YOU!