Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ναταλίας Γερμανού - «Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις»

Τα αποκάλυψε όλα η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ναταλίας Γερμανού - «Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής για το τηλεοπτικό της μέλλον. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις για διαφορετικές εκπομπές.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε για ακόμα μία φορά πως δεν φοβάται να μιλήσει για όλους και για όλα και έτσι, αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στην ελληνική τηλεόραση, ενώ χθες στην εκπομπή της, πήρε θέση και στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τη Μέγκι Ντρίο.

Όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση στο άμεσο μέλλον, η ίδια σχολίασε:

«Όπου και όποτε επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη πιστεύω ότι θα κάνει ένα δυνατό comeback».

Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας, η Ναταλία Γερμανού τόνισε: «Έχω συμβόλαιο και για του χρόνου με τον Alpha» ενώ συνέχισε σχολιάζοντας: «Είμαι ανοιχτή σε νέες τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν νιώθω ότι μπορώ να παρουσιάσω τα πάντα καλά».

Και κατέληξε: «Αν μου προτείνουν κάτι που μπορώ να το υπηρετήσω, θα το κάνω».

Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του ALPHA - Η Ναταλία Γερμανού έδωσε τραγούδι της στην Έλενα Μπάση

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε την Έλενα Μπάση που σίγουρα δεν το είχε σκεφτεί ποτέ της. Η πρώην παίκτρια του Ther Bachelor είχε την χαρά στον αέρα του ALPHA να πάρει τραγούδι από την Ναταλία Γερμανού!

Ναι, καλά ακούσατε! Η Έλενα βγήκε μέσω skype από την Αμερική στο Καλύτερα δεν γίνεται και μίλησε τόσο για την quest εμφάνιση της στο The Bachelor όσο και για την κατάσταση του κορωνοϊόυ. Κάποια στιγμή θέλησε να πει ένα τραγούδι, συγκεκριμένα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι Ναταλίας Γερμανού.

Ξεκίνησε να το τραγουδά και τότε το θυμήθηκε και η Ναταλία καθώς το είχε γράψει χρόνια πριν. Όταν τελείωσε το τραγούδι η Έλενα, η Ναταλία της είπε χαρακτηριστικά : "Στο δίνω , παρ' το!" αφήνοντας άφωνους του πάντες.

Πριν από λίγο καιρό, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της μέσα από την εκπομπή της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.