Ευχάριστα νέα για την Δανάη Μπάρκα και τον Πάνο Αδαμόπουλο - Το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία

Τρελάθηκαν όλοι στο instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την Δανάη Μπάρκα και τον Πάνο Αδαμόπουλο - Το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία

Μπορεί η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος μετά από 6,5 χρόνια σχέσεις να αποφάσισαν να χωρίσουν για λίγο αλλά τώρα που επανασυνδέθηκαν είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ! Και για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

Οι επιλογές για τα περισσότερα ζευγάρια που ήδη συγκατοικούν είναι ή να κάνουν παιδί ή να παντρευτούν! Τίποτα από τα δυο όμως δεν έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού μόνο ένα κουτάβι ήταν από αυτό που για εκείνους θα δώσει το κάτι διαφορετικό στη σχέση αυτή!

Η παρουσιάστρια του Mega με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το βράδυ της Κυριακής έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα!

Δανάη Μπάρκα σκυλί

Άφωνη η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega - Είδε ξαφνικά μπροστά της τον σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο

Η Δανάη Μπάρκα είχε την τιμητική της σήμερα και σε κάποιο σημείο της εκπομπής της, είδε ξαφνικά μπροστά της τόσο τον σύντροφό της, όσο και τους κολλητούς της. Η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη στον αέρα του Mega και εννοείται ήταν πολύ συγκινημένη.

Όλη μέρα, η Δανάη Μπάρκα δέχεται ευχές από φίλους και συνεργάτες. Βέβαια αυτή που ξεχώρισε ήταν αυτή της μητέρας της - δείτε εδώ πώς της ευχήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής της εκπομπής, η Δανάη Μπάρκα άκουσε να πέφτει το σήμα και είδε τον Πάνο Αδαμόπουλο να μπαίνει μέσα στο πλατό μαζί με τους φίλους της και με μία τούρτα υπερπαραγωγή!

«Παιδιά, όποιος κατάφερε αυτή την εμφάνιση, μπράβο!», είπε δείχνοντας τον αγαπημένο της.

Δανάη Μπάρκα σύντροφος