Ξέσπασε on air ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Χάρη Βαρθακούρη - «Λέει ψέματα»

Έστειλε μήνυμα στο Ευτυχείτε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε on air ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Χάρη Βαρθακούρη - «Λέει ψέματα»

Σήμερα το πρωί, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δε δίστασε να στείλει μήνυμα στην εκπομπή Ευτυχείτε και να ξεσπάσει για κάποιες δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Χάρης Βαρθακούρης μετά το live του Big Brother, με τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίζει πως λέει ψέματα!

Ο Χάρης Βαρθακούρης ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν σχολίασαν στο πλατό τίποτα για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Κεχαγιά, όπως είχαν κάνει την προηγούμενη εβδομάδα για την γραμμή ζωής της Άννας Μαρίας.

«Ήθελα να το πω στον Ανδρέα αλλά είπα να μην ρίξω λάδι στη φωτιά και το προσπέρασα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης. Πριν από λίγο καιρό βέβαια είχε δημιουργηθεί και πάλι θέμα με έναν καυγά του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Χάρη Βαρακούρη. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Λίγο αφού έπαιξε στο Ευτυχείτε η συγκεκριμένη δήλωση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε και απάντησε με ένα μήνυμά του στον Χάρη Λεμπιδάκη. Ο δημοσιογράφος μετέφερε όσα του είπε ο παρουσιαστής:

«Με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και χαρακτηριστικά μου είπε ότι ο Χάρης ψεύδεται στα όσα είπε. Επειδή στην περίπτωση της Άννας Μαρίας είχε σχολιάσει και είχε αντιδράσει, δεν του ζητήθηκε να σχολιάσει στη «γραμμή ζωής» του Κεχαγιά και άλλαξαν θέμα», είπε ενώ ο Χάρης αποκάλυψε πως το κλίμα ήταν πολύ παγωμένο σχετικά με τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Βρέθηκα κλινικά νεκρός! Όλο αυτό το πένθος...»

Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο δημιουργός και παρουσιαστής, συγκλόνισε μεταξύ άλλων με την εξομολόγησή του για την απώλεια του αδελφού του Θάνου, λέγοντας πως δεν ήταν τυχαίο που βρέθηκε κλινικά νεκρός λίγες ημέρες μετά το θάνατο του.

«Είναι ένα πράγμα που με πονάει, θα με πονάει και θα με τυραννάει μέχρι το τέλος της ζωής μου. Βλέπω συνέχεια με το που μπαίνω στο ίντερνετ φωτογραφίες του Θάνου μπροστά μου και δεν αντέχω, είναι κάθε μέρα μια μαχαιριά. Είναι ένα πράγμα εσωτερικό που δεν μπορώ να το ομολογώ και να το συζητώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ, δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ το οτιδήποτε. Μερικά πράγματα είναι ασυμφιλίωτα. Έχω χάσει τους γονείς μου. Εκεί συμφιλιώθηκα γιατί βοηθάει η ίδια η ζωή, ηλικιακά μεγάλωναν, από εκεί που με προστάτευαν τους προστάτευα. Με τον Θάνο ριζώναμε όλο και πιο πολύ και τώρα έρχεται η ζωή να σου πει αυτό ξεριζώνεται. Δεν ξεριζώνεται γιατί αν ξεριζωθεί παίρνει κι εμένα.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από μερικές μέρες βρέθηκα κλινικά νεκρός στο Ιπποκράτειο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, δεν είναι ότι έπαθα μια ίωση. Είχα αφήσει τον εαυτό μου, αυτό είναι γεγονός, αλλά όλο αυτό το πένθος βαρύτατα όπως το πήρα ήταν μια πέτρα που δεν μπορούσα να την σηκώσω.

Επειδή έχω μια καινούρια ευκαιρία για έναν καινούριο κύκλο στη ζωή μου κι επειδή είμαι θετικός άνθρωπος… προσπαθώ να το ζήσω αυτό, αλλά αδύνατο να το ζήσω ξεχνώντας. Αυτή τη στιγμή συνομιλώ με τον Θάνο, περπατά μαζί μου ο Θάνος, μιλάει μέσα από τη φωνή μου ο Θάνος, όσο και αν διαφωνεί με πολλά από αυτά τα οποία λέω, δεν έχει σημασία. Είναι εντός μου ζώσα ύλη», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.