Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά το Τατουάζ σε σειρά του ΑΝΤ1; Η αποκάλυψη των Κου Κου

Ο λόγος για την...

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά το Τατουάζ σε σειρά του ΑΝΤ1; Η αποκάλυψη των Κου Κου
News 23.11.2020 14:14
Από Ελένη Ζουγανέλη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, Στη Φωλιά των Κου Κου αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει προγραμματίσει 2 σημαντικά ραντεβού. Το ένα αφορά μια σειρά του ΑΝΤ1, η οποία θα είναι η πρώτη που θα πρωταγωνιστήσει μετά το Τατουάζ και το άλλο είναι με τον Νίκο Κοκλώνη για να συζητήσουν για συγκεκριμένα projects.

Μάλιστα, η Δήμητρα Καλφούντζου αποκάλυψε πως η σειρά για την οποία δέχτηκε πρόταση για να κάνει guest εμφάνιση ο πρώην νικητής του Survivor, είναι το «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο. Στο Survivor ωστόσο θα πάει;

Σε έξαλλη κατάσταση ο Αγγελόπουλος στο Έλα Xαμογέλα - «Ούτε παράνομα προτρέπω να...»

Η συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλο στο Direct και στον Τάκη Χατζή αποτέλεσε την αφορμή για τον Παύλου Σταματόπουλο να σχολιάσει τον Ντάνο στο Έλα Χαμογέλα. Ο τελευταίος δεν δίστασε να παρέμβει τηλεφωνικά και να βάλει σε μια τάξη τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς του για τη Θεία Κοινωνία.

Δείτε εδώ την όλα όσα είπε στον Τάκη Χατζή!

Ο νικητής του Survivor είπε αναλυτικά:

«Αναπαράχθηκε από εσάς τμηματικά. Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα. Και θέλω λίγο να απευθυνθώ και στην τοποθέτηση του Παύλου του Σταματόπουλου. Εάν δείτε τη συνέντευξη μου ολόκληρη στον Τάκη τον Χατζή, τοποθετούμαι και μιλάω γενικά για τα μέτρα και τον covid, λέγοντας ότι έχω πειθαρχήσει στα μέτρα. Και το πρώτο lockdown το πέρασα όλες τις μέρες μέσα, μόνο με άθληση. Άρα δεν είμαι ένας άνθρωπος, όπως είπε ο Παύλος, που προτρέπω τους ανθρώπους να βγουν με κίνδυνο. Όπως είπε αποδεδειγμένα για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας που βρίσκεται στην Εντατική. Αφήνετε το νόημα πως ο γέροντας βρίσκεται στην Εντατική εξαιτίας της Θείας Κοινωνίας. Είναι καθαρά στη συνείδησή του καθενός αν κολλάει ο κορονοϊός από τη θεία Κοινωνία.

Οι εκκλησίες εδώ και κάποιες μέρες είναι κλειστές. Ούτε παράνομα προτρέπω κανέναν να πάει να κοινωνήσει. Πριν το lockdown υπήρχε το δικαίωμα να πάει ο κόσμος στις εκκλησίες, όπως και σε άλλα μέρη. Το αν θα κοινωνούσε ή όχι είναι καθαρά στην προσωπική συνείδηση του καθενός. Άρα εγώ σε καμία περίπτωση δεν εννοώ πως αυτή την περίοδο που είναι κλειστές οι εκκλησίες κοινωνάω. Δεν είναι εφικτό.

Αν επιτραπεί στον κόσμο να επισκεφτεί την εκκλησία του και να κοινωνήσει, εγώ θα κοινωνούσα. Το θέμα μας δεν είναι η εκκλησία, εγώ Παύλο είμαι ένας άνθρωπος που έχει δει πολλά περιστατικά και έχω ανθρώπους κοντινούς μου με κορονοϊό και σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένας άνθρωπος που δεν πειθαρχεί στα μέτρα. Αφέθηκε λάθος νόημα.

Επειδή είδα το βίντεο σου, για αυτό σε κάλεσα. Είπες επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα καλό είναι να μην προτρέπουμε τον κόσμο να πάει σε μέρη που αποδεδειγμένα υπάρχει κίνδυνος. Αναπαράγετε τμήμα της συνέντευξης μου. Είναι ευκόλως εννοούμενο πως εννοείς εμένα» δήλωσε με εκνευρισμό ο Αγγελόπουλος.

Ο Παύλος Σταματόπουλος προσπάθησε να ηρεμήσει την ατμόσφαιρα και απάντησε: «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι προτρέπεις τον κόσμο να πάει να κοινωνήσει. Αυτό που είπα εγώ είναι πως όταν ακούγονται τέτοιες δηλώσεις, καλό θα είναι σε αυτήν την εποχή που ζούμε να πούμε πως η εκκλησία είναι κλειστή και δε μπορείς να κάνεις μια Θεία Κοινωνία. Αυτό είπα, δεν κατηγόρησα εσένα».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του - "Φυσικά και θα κοινωνήσω, δεν..."

Τεστ κορωνοϊού για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Share