Έκτακτη ανακοίνωση του ALPHA για την Τατιάνα Στεφανίδου - Τι συμβαίνει με την εκπομπή της;

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκτακτη ανακοίνωση του ALPHA για την Τατιάνα Στεφανίδου - Τι συμβαίνει με την εκπομπή της;

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της ελληνικής τηλεόρασης και δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε τον συγκεκριμένο χώρο χωρίς αυτήν. Έτσι, ο ALPHA ανακοίνωσε πριν λίγο την καινούργια εκπομπή με παρουσιάστρια την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ειδικότερα, η εκπομπή θα έχει φυσικά ενημερωτικό σκοπό και χαρακτήρα και ονομάζεται Τ-Live. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για την επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπως και μια τελευταία είδηση που έχει προκαλέσει χαμό!

«Σύντομα στον Alpha, η νέα ενημερωτική εκπομπή με την Τατιάνα Στεφανίδου!
Το T-Live έρχεται καθημερινά στον Alpha με γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, ρεπορτάζ, έρευνα, και τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τα γεγονότα που συγκλονίζουν και οι πράξεις που συγκινούν συνθέτουν το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha, από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθημερινά στις 11:00 το πρωί.

Οι εξελίξεις σε όσα μας ενδιαφέρουν και όσα μας απασχολούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Με πρωτοποριακή ματιά, το T-Live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο.

T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

T-Live, για όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Σύντομα στον Alpha.»

Οι πρώτες δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για τον ALPHA - «Θα σας μεταφέρω μόνο...»

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις και να μεταφέρει τα συναισθήματά της, λίγες ώρες μετά την επίσημη συμφωνία της και την υπογραφή της με τον ALPHA.

Το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας αποτέλεσε έναν «Γολγοθά» ωστόσο μετά από πολλές διαπραγματεύσεις έδωσε τα χέρια με τον ALPHA - δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση.

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του σταθμού την συνάντησε έξω από τα γραφεία και εκείνη με τη σειρά της εξήγησε πώς βλέπει αυτή τη μεταγραφή.

Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για την μεταγραφή στον ALPHA

«Θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου, γιατί τα υπόλοιπα θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Εγώ μπορώ να σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο. Θέλω να σας πω, πως σε αυτό το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν πέντε ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν το Star.

Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου, ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα.

Δε θα δώσω πληροφορίες για το αν συζήτησα με άλλα κανάλια. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να δώσω πλέον τον λόγο πλέον στο κανάλι, το οποίο θα κάνει αυτό τις ανακοινώσεις, όπως εκείνο θεωρεί πως είναι πρέπον» τόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου.