Σπαρακτική αποκάλυψη για τον θάνατο του 39χρονου Dj από κορωνοϊό - «Μάτωσαν τα πνευμόνια του»

Σοκαριστικές μαρτυρίες..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπαρακτική αποκάλυψη για τον θάνατο του 39χρονου Dj από κορωνοϊό - «Μάτωσαν τα πνευμόνια του»

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του DJ Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος νοσούσε από κορωνοϊο και μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας και μάχης, δυστυχώς έφυγε από την ζωή. Ο φίλος του και συνεργάτες Δημήτρης Μαχαίρας αποκάλυψε σπαρακτικές λεπτομέρειες για την χαμό του Μπέλλου.

Ο DJ Δημήτρης Μαχαίρας μίλησε στο protothema.gr και ανέφερε την τραγική περιπέτεια του φίλου του με τον κορωνοϊό και να αναφέρουμε κάπου εδώ ότι τα σημερινά κρούσματα άγγιξαν τα 1.388.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Στις αρχές Οκτωβρίου πρέπει να κόλλησε. Δουλεύαμε σε μαγαζιά. Εγώ μπήκα σε καραντίνα και δυστυχώς έχασα και τη μητέρα μου. Ο Δημήτρης δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Μάτωσαν τα πνευμόνια του και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Ξέρω ότι οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ήταν ένας από τους καλύτερους DJ στην Ελλάδα και ένα παιδί που είχε σεβασμό!».

Ο Δημήτρης άφησε πίσω του σύζυγο και δυο παιδιά και δυστυχώς βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Γιάννης Κότσιρας: "Λυγίζει" το μήνυμα του για τον αδικοχαμένο από κορωνοϊό Dj Δημήτρη Μπέλλο

Θλίψη έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο Δημήτρης Μπέλλος σε ηλικία 39 χρονών έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό. Το γεγονός λύγισε και τον τραγουδιστή Γιάννη Κότσιρα που τον γνώριζε προσωπικά.

“Τον Δημήτρη, τον γνώρισα πριν μερικούς μήνες. Ένας ταλαντούχος νέος άνθρωπος. Έχω σοκαριστεί. Και όχι. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Το μόνο που είχε είναι μία υπέροχη οικογένεια με δύο παιδάκια και όλη την ζωή μπροστά του.

Έφυγε στα 39 του από κορωνοϊό. Αν δεν είχε κολλήσει COVID19 θα ζούσε. Τόσο απλά. Λυπάμαι πολύ. Προσέχετε πολύ. Σεβαστείτε τον κίνδυνο και ακολουθείτε τις οδηγίες προστασίας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους φίλους του…”. Δείτε την σπάνια φωτογραφία του τραγουδιστή με τον γιό του.

κορωνοιος μπελος

Ο Μανώλης Κωστίδης συγκλονίζει με τα συμπτώματα του κορωνοϊού - «Πνιγόμουν! Τα μάτια μου ήταν..»

Την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό εξομολογήθηκε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης στην εκπομπή «Σήμερα».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως τη δεύτερη μέρα τα συμπτώματα του χειροτέρεψαν και το στήθος του άρχισε να σφίγγει όλο και περισσότερο.

«Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβήθηκα τόσο πολύ. Πνιγόμουν! Κατάλαβα ότι κάτι έχω πριν περίπου 10 μέρες. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, πνιγόμουν. Είχα βήχα, τα μάτια μου ήταν κατακόκκινα και έτσι αποφάσισα να κάνω τεστ. Πήγα σε ένα ιδιωτικό εργαστήριο, έκανα το τεστ και μετά από 4-5 ώρες με πήραν και μου είπαν ότι είμαι θετικός.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "τι κάνουμε τώρα". Η σύζυγός μου ήταν αρνητική και έπρεπε να φύγει από το σπίτι για να μην κολλήσει. Έτσι έγραψα σε ένα σημειωματάριο της τα τηλέφωνα που έπρεπε να πάρει αν δεν είμαι σε θέση να μιλήσω και τι πρέπει να κάνει, αν έπρεπε να νοσηλευτώ σε νοσοκομείο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβήθηκα τόσο πολύ. Μέχρι τότε ένιωθα άτρωτος, έχω πάει σε πολέμους, στο Ιράκ, στη Συρία και δεν έχω φοβηθεί. Τώρα φοβήθηκα πάρα πολύ.

Είχα βήχα, συνάχι, δέκατα, το στήθος μου άρχισε να σφίγγει όλο και περισσότερο. Εδώ το σύστημα δουλεύει ως εξής: Το ιδιωτικό εργαστήριο ειδοποιεί το κράτος. Μετά από μια ώρα με πήραν από το υπουργείο Υγείας και μου είπαν ότι θα με καλέσει ο γιατρός. Μετά από 2 ώρες ήρθε γιατρός στο σπίτι, μου έφερε ένα φάρμακο, αλλά παρόλο που το έπαιρνα για 3 μέρες δεν ήμουν καλά. Δύο νύχτες δεν κοιμήθηκα καθόλου. Ήμουν εξαντλημένος. Δεν κλείδωνα το σπίτι, γιατί σκεφτόμουν αν πάθω κάτι, να μπορέσουν να μπουν μέσα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Κωστίδης την ώρα που οι κλίνες σε Αττική και Θεσσαλονίκη λιγοστεύουν.