Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Η Παρασκευή έβγαλε.. δόντια - «Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης στο σπίτι!»

Ξεκίνησε το θάψιμο!

GNTM 3: Η Παρασκευή έβγαλε.. δόντια - «Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης στο σπίτι!»
News 23.11.2020 23:44
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Παρασκευή επέστρεψε με.. άγριες διαθέσεις στο GNTM και δηλώνει πιο αποφασισμένη από ποτέ. Ήδη άρχισε να βγάζει δόντια και να επιτίθεται στους συμπαίκτες της.

Συγκεκριμένα, σε συζήτηση της με τη Λία, αναφέρθηκε στην Μαριαγάπη την οποία "στόλισε" κανονικά λέγοντας πως είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η παίκτρια δήλωσε πως παρόλο που ήταν φίλες στην αρχή του παιχνιδιού και έκαναν παρέα πλέον δεν μπορεί να συνυπάρξει μαζί της λόγω του χαρακτήρα της.

Φυσικά, δεν δίστασε να βγάλει τα φτυάρια της και για τον Ηρακλή, λέγοντας πως είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης στο σπίτι του GNTM αλλά και για τον Αιμιλιάνο που ακολουθεί πιστά τα βήματα του πρώτου.

Τέλος, σχολίασε και το δωμάτιο "Campaign" λέγοντας πως είναι φίλοι μπροστά στις κάμερες ενώ κανονικά ο καθένας κοιτάει μόνο τον εαυτό του και δεν τον νοιάζει η απόδοση των φίλων του. Ποια είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού; Δείτε εδώ.

GNTM 3: Ξέσπασε τρόμος με την πόζα του Ηρακλή και του Ανδρέα - Ζήτησαν να διακόψουν την δοκιμασία

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 έχει προκαλέσει τον κακό χαμό. Νεύρα, φωνές, εντάσεις και τρόμος έχει ξεσπάσει από το πρώτο κιόλας λεπτό, ειδικά όταν ο Ηρακλής με τον Ανδρέα επιχείρησαν να κάνουν μια αρκετά ριψοκίνδυνη δοκιμασία.

Το ζευγάρι ήταν αρκετά αγχωμένο όσο στέκονταν στα ξυλοπόδαρα και με σκοπό να σχηματίσουν το γράμμα που τους είχε ζητηθεί ξέφυγαν από τα όρια του επιτρεπτού.

Συγκεκριμένα, με σκοπό να φτιάξουν το γράμμα Χ ο Ανδρέας επιχείρησε να κάνει κατακόρυφο και ο Ηρακλής τον κρατούσε.

Φυσικά, ο Σκουλός, η Ζενεβιέβ και ο Καράβας έμειναν έμειναν έντρομοι στο θέαμα και απαίτησαν να σταματήσουν αμέσως την συγκεκριμένη πόζα.

Τρόμος με την πόζα του Ηρακλή και του Ανδρέα

GNTM 3: Η ερώτηση της Λίας που έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Αιμιλιάνο

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική με αποτέλεσμα να έχει αγχώσει τους παίκτες και να έχει προκαλέσει σε όλους νεύρα και εντάσεις. Κάτι που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις, ειδικότερα στον Αιμιλιάνο, ήταν μια συγκεκριμένη ερώτηση της Λίας στην Ζενεβιέβ.

Ειδικότερα, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας ρώτησε τι ύφος και τι έκφραση πρέπει να έχουν κατά την διάρκεια της φωτογράφισης.

Η ερώτηση αυτή εξέπληξε ευχάριστα την Ζενεβιέβ και δήλωσε με θαυμασμό πως ήταν η μόνη που μπήκε στη διαδικασία να επεξεργαστεί την φωτογράφιση και να πάρει σοβαρά τον ρόλο του μοντέλου.

Απεναντίας, ο Αιμιλιάνο... εξοργίστηκε λέγοντας πως αυτές οι ερωτήσεις είναι αυτονόητες και χαζές και δεν πρέπει να ακούγονται στους κριτές και στα πλατό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3 Highlights: Τα δάκρυα του Γύπα, οι καλεσμένοι έκπληξη και ο παίκτης που αποχώρησε

GNTM 3 - Λία: Καυστική στις δηλώσεις της για την Μαρινέλα - "Ήταν κοιμισμένη, γι΄αυτό..."

Share