Σάλος στο Πρωινό με την δήλωση της Εύης Ιωαννίδου: "Είναι και πόσο προκαλείς εσύ την σεξουαλική παρενόχληση"

Κι όμως το είπε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος στο Πρωινό με την δήλωση της Εύης Ιωαννίδου:

Κανονικός σάλος δημιουργήθηκε στο Πρωινό με αφορμή μία δήλωση που έκανε η Εύη Ιωαννίδου σε συνέντευξή της. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του GNTM είπε πως μερικές φορές μπορεί να προκαλέσεις εσύ την σεξουαλική παρενόχληση.

Το μοντέλο μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη και απάντησε στο αν έχει δεχθεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση.

«Όχι, δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Θεωρώ ότι αυτό είναι να μη σου τύχει, αλλά και πόσο προκαλείς εσύ θεωρώ. Αν βγάζεις ένα προφίλ πολύ χαμηλό και όχι έντονο, νομίζω ότι το προκαλείς και εσύ πολλές φορές με τη στάση σου», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της η Εύη Ιωαννίδου, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως έχει δεχθεί προκλητικές φωτογραφίες στο Instagram.

Έτσι απάντησε το Πρωινό στη δήλωση της Εύης Ιωαννίδου για την σεξουαλική παρενόχληση

Η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας τα όσα είπε η Εύη Ιωαννίδου, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Έχει ξαναδώσει συνεντεύξεις και δεν έχει προκαλέσει με τέτοιο τρόπο. Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και λέω αποκλείεται να το είπε.

Δηλαδή τι; Ότι μια κοπέλα που είναι πιο έντονη, όταν δέχεται σεξουαλική παρενόχληση την έχει προκαλέσει; Μου κάνει εντύπωση πως αυτό το κορίτσι το είπε. Όχι, δε το δέχομαι να το ακούω από πουθενά. Πόσο μάλλον από μια νέα κοπέλα, από ένα όμορφο κορίτσι που έχει ταξιδέψει. Πως το λέει αυτό; Δεν το δέχομαι αυτό».

Συντετριμμένη στο Πρωινό η Τσαπανίδου - Βούρκωσε μπροστά στα μάτια της Σκορδά

Βούρκωσε στον αέρα του Πρωινού η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και είχαν μια πολύ συγκινητική συζήτηση. Η δημοσιογράφος, μετά από ένα βίντεο που είδε "λύγισε" με αποτέλεσμα να δακρύσει.

Για αυτό το λόγο βούρκωσε η Πόπη Τσαπανίδου στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά

Συγκεκριμένα προβλήθηκε ένα βίντεο από το 1996, στο οποίο ως νεαρή ρεπόρτερ δέχτηκε on air για τη δουλειά της τα συγχαρητήρια του Τέρενς Κουίκ.

Η Πόπη Τσαπανίδου μετά την προβολή του βίντεο, είπε με δάκρυα: «Δε μπορώ θα βάλω τα κλάματα τώρα. Αυτό το πράγμα τα πρώτα χρόνια είχε βγει στον αέρα. Γιατί κλαίω; Γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Με πήγε σε χρόνια που ξεκινούσα στην τηλεόραση και είχα όλα αυτά που περιέγραψες. Να μεγαλώσω τρία παιδιά που ήταν μηνών. Που έπρεπε να κάνω καριέρα για να μπορέσω να τα μεγαλώσω.

Και ήμουν σε μια ηλικία που για να πας παραπάνω στη δουλειά είναι απίστευτα δύσκολο. Είσαι παιδί. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς. Όταν είχε παίξει αυτό το βίντεο, μετά από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει σε μια εκπομπή. Το πόσο είχα ντραπεί; Επί δεκάδες χρόνια ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Να ξεχάσω ότι το έχω κάνει. Και μου το έστειλε η κόρη μου πριν από λίγες ημέρες. Δεν το είδα ποτέ. Τώρα που το είδα σκέφτομαι ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα αντιδρούσα και τώρα. Σήμερα που είμαι 53. Χαίρομαι τόσο πολύ και τόσο παιδικά τα πάντα μέχρι και σήμερα. Ξέρεις γιατί είναι τα μαλλιά κοντά στο βίντεο; Γιατί δε προλάβαινα να τα λούζω και να τα χτενίζω».

Να σημειώσουμε πως η Πόπη Τσαπανίδου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση.