Αγνώριστη η Γωγώ Γαρυφάλλου - «Έδιωξε» από πάνω της 25 κιλά

Η αποκάλυψή της για την πλαστική στήθους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Γωγώ Γαρυφάλλου - «Έδιωξε» από πάνω της 25 κιλά

Η Γωγώ Γαρυφάλλου εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Happy Day και ήταν πραγματικά αγνώριστη αφού όπως αποκάλυψε, λίγο καιρό με την γέννηση της μονάκριβης κόρης της, κατάφερε να διώξει από πάνω της συνολικά 25 κιλά.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν είναι ερωτευμένη ενώ μεταξύ άλλων δεν έκρυψε πως έκανε πλαστική στήθους, η οποία μάλιστα την ταλαιπώρησε αρκετά.

Αρχικά η Γωγώ Γαρυφάλλου αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με το J2US: «Συζήτησα για το J2US, αλλά δεν προχώρησε. Μου πρότειναν να κάνω τραγούδι στο Ντουμπάι. Αν ήμουν ερωτευμένη, θα το φώναζα. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Και πρόσθεσε: «Με το που γέννησα έφυγαν κατευθείαν από πάνω μου 25 κιλά. Όταν έκανα πλαστική στήθους έκανα δύο μήνες να σηκωθώ από το κρεβάτι.»!

Και δεν δίστασε να πει: «Δέχομαι bullying, επειδή είμαι σε μικρό κανάλι αποκαλούν την εκπομπή μου trash. Καλεσμένοι έχουν αρνηθεί να έρθουν. Αν πάω σε μεγάλο κανάλι οι ίδιοι αυτοί θα κάνουν ουρά για να έρθουν». Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε ειπωθεί πως θα την δούμε να μπαίνει στο My Style Rocks.

Γωγώ Γαρυφάλλου Happy Day

Γωγώ Γαρυφάλλου: Η παίκτρια του The Wall αποκαλύπτει - "Θα έπαιρνα την κόρη και θα πήγαινα σε ριάλιτι!

Στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία μίλησε για τα reality, μιας κι η ίδια είχε λάβει μέρος κατά το παρελθόν στο The Wall, αλλά και την πρόταση που της είχε γίνει για γυμνή φωτογράφιση. Ακόμα αποκάλυψε ότι θα ξαναπήγαινε σε ριάλιτι ακόμα και με την κόρη της!

«Λατρεύω κι αγαπώ τα reality, δε δέχομαι κουβέντα. Θα ξαναπήγαινα σε reality. Θα έπαιρνα την κόρη μου και θα πήγαινα. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον λατρεύω, τον αγαπώ, είναι master των reality. Θυμάμαι που μου είπε την τελευταία φορά όσο Μικρούτσικος είμαι, τόσο θα απλώσω τον μικρούτσικο χεράκι μου να σε βοηθήσω. Όταν βγήκα από το reality μου έδιναν πολλά λεφτά για να κάνω γυμνό αλλά δεν ήταν στις επιλογές μου. Το Big Brother δεν μπορώ να το παρακολουθήσω, ενώ έχω τόσες ωραίες αναμνήσεις με τα παιδιά. Φλέρταρα με τον Ισπόγλου και με είχαν βγάλει εξώλης και προώλης και τώρα τα βλέπεις πραγματικά και τα περνάμε στα ψιλά γράμματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η Γωγώ Γαρυφάλλου αναφέρθηκε και στην κόρη της που ήρθε στη ζωή λίγους μήνες πριν. Η σπαρακτική δήλωση της Γωγώς!

«Mέσα από αυτό το παιδί ξαναγεννήθηκα. Δεν ήθελα παιδιά…Θέλω να κάνω κι άλλα παιδιά όχι ένα, θέλω να κάνω τρία αγοράκια για να προσέχουν την Ποπίτσα…» είπε ενώ όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Η μαμά μου είναι τα πάντα μου. Όπως είναι και η κόρη μου και πάλι καλά που έχω αυτή τη μαμά. Δεν θα μπορούσε να μου έχει ταιριάξει άλλη μαμά. Κι έτσι είμαι κι εγώ με την κόρη μου. Όπως είμαι με τη μαμά μου, φίλες. Εγώ δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου να γίνω μαμά αλλά από τη στιγμή που έγινα θέλω να γίνω σαν τη μαμά μου».