Απίστευτο «άδειασμα» στην Ελένη - «Δεν μου έλειπε όταν ήταν στην τηλεόραση, θα μου λείπει τώρα;»

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο «άδειασμα» στην Ελένη - «Δεν μου έλειπε όταν ήταν στην τηλεόραση, θα μου λείπει τώρα;»

Στην κάμερα του Love it και συγκεκριμένα στον Κώστα Παπαδόπουλο μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος ο οποίος δεν δίστασε να "αδειάσει" την Ελένη Μενεγάκη. Μέσα σε όλα, ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοούσε με τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Αυτόν τον καιρό πουλάμε περισσότερες μάσκες και λιγότερα ρούχα. Δεν αποκάλυψα εγώ κανέναν γάμο, δεν γίνονται γάμοι αυτή την περίοδο. Δεν έχω σχεδιάσει νυφικό για τη Δανάη Μιχαλάκη, ήταν ένα λογοπαίγνιο. Έτσι κι αλλιώς δεν σχεδιάζω νυφικά, σχεδιάζω κοστούμια. Δεν έχω καμία πρόταση από την τηλεόραση. Γιατί να πάω στην τηλεόραση, αφού όλα τα κανάλια έρχονται σε μένα.

Είμαι αυθόρμητος, ανάλογα με τις συνθήκες μπορεί να έπαιρνα μέρος σε κάποιο σόου. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια χαρά, έχει μια υπέροχη ζωή. Εμένα δεν μου έλειπε όταν είχε εκπομπή, θα μου λείπει τώρα;», κατέληξε λέγοντας ο Νίκος Αποστολόπουλος ο οποίος κατακευραύνωσε και το GNTM!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Άγριο άδειασμα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου : "Αυτό το… παπί, δεν το βλέπω να προχωράει πολύ"

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε, εκτός των άλλων, στην Ελένη Μενεγάκη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Ιωάννα Μαλέσκου και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Μια συνέντευξη ιδιαίτερα "πικάντικη" έδωσε για ακόμη μια φορά ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος δεν διστάζει να μιλάει ανοιχτά για όλους και για όλα, ακόμα και για το ότι μπορεί "να βλέπει νεκρούς"!

Σου λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση;

Η φωνή μου είναι βροντερή και μπορεί ν’ ακουστεί και να μας ξανάρθει πίσω, αυτό.

Ποιο;

Αυτό… Μπορεί να μας ξανάρθει, σε παρακαλώ πολύ… Μην αναφέρεσαι, δεν ξέρεις, κακιά η ώρα, μπορεί να είναι η ώρα ανοικτή. Αυτή η Μαλέσκου, που λένε ότι κάνει τη Μενεγάκη, γιατί αν προσπαθούσε να κάνει αυτό, δεν θα την ήθελα με τίποτα. Αυτή μου αρέσει λίγο που την έχω δει. Η άλλη η κακομοίρα, που είναι και πατρινιά, αυτό το… παπί, δεν το βλέπω να προχωράει πολύ.

Σε ποια αναφέρεσαι τώρα;

Αυτή τη… Minnie Duck, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έφυγε από το ένα κανάλι και την πήγαν σε άλλο, αυτή που έχει ένα μεγάλο στόμα. Πέρσι είχα πει ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνει εκπομπή μόνη της και πετάχτηκε αυτή … Γραμμένη, που την πήραν μαζί, η οποία τη θαύμαζε χρόνια, οπότε το… παπί και η Γραμμένη.

Αναφέρεσαι στην Αφροδίτη Γραμμέλη;

Γραμμέλη τη λένε; Μήπως επειδή την έχω εγώ… γραμμένη, νόμιζα ότι τη λένε έτσι, γι’ αυτό, δεν ξέρω…

νίκος αποστολόπουλος