Ματίνα Νικολάου: Η αποκάλυψη για το οριστικό τέλος της από το Καλό Μεσημεράκι

Πως θα αντιδράσει όταν αυτό συμβεί;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ματίνα Νικολάου: Η αποκάλυψη για το οριστικό τέλος της από το Καλό Μεσημεράκι

Στον καναπέ του Πάμε Δανάη έκατσε το πρωί της Τρίτης η Ματίνα Νικολάου, η αγαπημένη Βάνια από το Καλό Μεσημεράκι και αποκάλυψε πως θα αντιδράσει όταν ο ρόλος της θα λάβει τέλος.

Η ταλαντούχα κωμικός μίλησε αποκλειστικά στην Δανάη Μπάρκα για το Καλό Μεσημεράκι και την αγάπη και επιτυχία που έχει λάβει τα δυο τελευταία χρόνια, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφο της.

Όταν ο Άρης Καβατζίκης την ρώτησε αν είναι έτοιμη να αποχωριστεί τον ρόλο, όταν τελειώσει η εκπομπή, η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε:

«Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, αλλά δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω. Η αλήθεια είναι ότι στην καθημερινότητά μου είναι τόσο έντονο, που σίγουρα θα μου λείψει, πρέπει να το αντιμετωπίσω και αυτό κάποια στιγμή. Δεν με έχει κουράσει καθόλου η Βάνια. Δεν με κουράζει γιατί είναι τόσο αθώα, είναι αυτός ο χαρακτήρας που όπως λέει και ο Νίκος, εσύ είσαι Ματίνα η Βάνια. Απλά εγώ το έχω, τι ωραία είμαι η Βάνια».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Δεν είναι πλάκα: Παραλίγο νεκρή η "Βάνια" από το Καλό Μεσημεράκι

Στην ενότητα “10 και να καίνε…” της εκπομπής “Love it” απάντησε η Ματίνα Νικολάου η αλλιώς η τηλεοπτική "Βάνια" από το Καλό Μεσημεράκι. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια που έζησε όταν έκανε ράφτινγκ και κόντεψε να πεθάνει από τα κρυοπαγήματα.

«Η σχέση μου με τον Νίκο Μουτσινά είναι απολαυστική. Έχουμε ζήσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές με τον Νίκο που τις ξεχνάω. Αρέσω πολύ στο γιο μου και τους γονείς μου σε ότι κι αν κάνω. Παλαιότερα έχουν φλερτάρει το σύντροφό μου μπροστά μου. Όπου κι αν έχω δουλέψει με συμπαθούσαν. Το να μην είναι συνεπής στην ώρα ο σύντροφός μου με ταράζει. Το πιο συγκινητικό που έχω ακούσει από τν γιο μου ήταν όταν “έφυγε” ο πατέρας μου, που μου είπε ότι “ο παππούς δεν πέθανε, κάνει μια άλλη ζωή”.

Έχουν γράψει αρνητικά σχόλια για μένα, αλλά δεν με ενοχλούν. Είχαν γράφει “τι τη θέλετε αυτήν εκεί;” για την εκπομπή. Το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα που έχω κάνει είναι ράφτινγκ και κόντεψα να πεθάνω από τα κρυοπαγήματα. Μου πήρε τέσσερις ώρες για να συνέλθω», εξομολογήθηκε η Ματίνα Νικολάου.