Κυκλοφορεί απίστευτη φωτογραφία της συζύγου του Σπανούλη, Ολυμπίας Χοψονίδου - Δείτε την εδώ

Αποκλειστικότητα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κυκλοφορεί απίστευτη φωτογραφία της συζύγου του Σπανούλη, Ολυμπίας Χοψονίδου - Δείτε την εδώ

Όλοι μας θέλουμε κάποιες στιγμές να επιστρέψουμε στα όμορφα και αθώα παιδικά μας χρόνια. Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού από τη Unicef Ελλάδας, επώνυμοι Έλληνες και Ελληνίδες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα δικά τους όνειρα! Ανεβάζοντας μια παλιά φωτογραφία τους, ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο, σε πιο ξέγνοιαστες εποχές, και φαντάστηκαν ξανά τον κόσμο μας στην καλύτερη εκδοχή του μακριά από τα σημερινά προβλήματα! Μια από αυτή ήταν και η Ολυμπία Χοψονίδου, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη.

Ξεχωριστή γοητεία από παιδί, ήδη ετοιμαζόταν να κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο, με την αξία της να αναγνωρίζεται πολύ γρήγορα στο χώρο της μόδας. Η Σταρ Ελλάς 2006 έχει δημιουργήσει έκτοτε τη δική της οικογένεια, ενώ συνόδευσε την παιδική της φωτογραφία με μια πολύ ιδιαίτερη ευχή: «Αν ήμουν σήμερα παιδί, λοιπόν, θα ήθελα να ζω και να μεγαλώνω με το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, της γνώμης, της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και πρόσβασης πληροφοριών κατάλληλης ηλικίας!»

Η φωτογραφία της Ολυμπίας Χοψονίδου από όταν ήταν μικρή

Χοψονίδου παιδί

Μια ακόμα φωτογραφία της που αξίζει να δείτε είναι αυτή εδώ.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.

Ολυμπία Χοψονίδου: "Έλαμπε" στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη - Με μίνι μπλούζα φόρεμα και λευκές γόβες

Στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Σπανούλη "έλαμπε" η Ολυμπία Χοψονίδου στη δημόσια έξοδο που πραγματοποίησαν χθες το βράδυ. Το μοντέλο, επέλεξε να φορέσει μια απίστευτη μπλούζα - φόρεμα, την οποία συνδύασε με λευκές γόβες.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία και υπερλατρεύει, ωστόσο πάντα βρίσκει λίγο χρόνο να περάσει μόνο του, έτσι ώστε να παραμένει και ζωντανός ο έρωτας του.

Έτσι λοιπόν, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, άφησαν για λίγο στο σπίτι τα αγγελούδια τους και απόλαυσαν το κοκτέιλ τους σε αγαπημένο στέκι στη Βουλιαγμένη μαζί με φίλους.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν με τον μπασκετμπολίστα Dusan Vukcevic και την καλλονή σύζυγό του Jade Cicak. Δείτε ωστόσο το «ατύχημα» που έγινε στο σπίτι τους.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης