Θυσιάστηκε για χάρη της οικογένειά της η Ελένη Μενεγάκη - Τι απαρνήθηκε

Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυσιάστηκε για χάρη της οικογένειά της η Ελένη Μενεγάκη - Τι απαρνήθηκε

Αν δεν υπήρχε το lockdown και τα διεθνή αυστηρά μέτρα προστασίας για την πανδημία, αυτό τον χειμώνα η Ελένη Μενεγάκη θα πραγματοποιούσε ένα μεγάλο της όνειρο: Να κάνει ταξίδια με τον Ματεό Παντζόπουλο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, να ζήσει μαζί του έστω και χρονικά μικρές στιγμές ανέμελες χωρίς τα παιδιά και μακριά από άλλες υποχρεώσεις, αντιθέτως δείτε εδώ τι κάνει τώρα που είναι κλεισμένη σπίτι της.

Το έβλεπε σαν δώρο που χρωστούσε στον εαυτό της έπειτα από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς, μετά την απόφαση που πήρε να μείνει εκτός τηλεόρασης. Το χρωστούσε, όμως, και σ' εκείνον που στέκεται σαν βράχος εδώ και έντεκα χρόνια στο πλευρό της, από το καλοκαίρι του 2009 που γνωρίστηκαν και τα πέντε που ζουν ως παντρεμένοι. Το μόνο, βέβαια, που κατάφεραν να κάνουν φέτος τον χειμώνα είναι μόνο μια μονοήμερη εκδρομή στην Χαλκίδα! Στις φωτογραφίες έδειχναν ήρεμοι και ερωτευμένοι.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Η δική τους σχέση με τα χρόνια γίνεται ακόμα πιο δυνατή. “Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο σε κάνουν κιόλας!» είχε γράψει η παρουσιάστρια στην επέτειο του γάμου τους. 'Όλες αυτές τις μέρες η Ελένη ανεβάζει φωτογραφίες στα social media που δείχνει χαλαρή, χαρούμενη και πλήρης. Και αυτή της η διάθεση δεν οφείλεται μόνο στα τέσσερα παιδιά της αλλά και σε εκείνον.

Τι απαρνήθηκε η Ελένη Μενεγάκη για χάρη της οικογένειά της

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια απαρνήθηκε, ακόμα θυσίασε- αρκετά πράγματα για να είναι μαζί του ευτυχισμένη. Χειρίστηκε το διαζύγιό της με ειλικρίνεια, δεν έκρυψε τον δεσμό της με τον Μάκη, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον κάνει πατέρα. Οι παλαιότεροι, άλλωστε, θυμούνται την καλή της φίλη Ζήνα Κουτσελίνη σε μια συνέντευξή της το 2015 να μιλά με απορία αλλά και θαυμασμό γι' αυτή την στροφή στη ζωή της

«Δεν περίμενα ότι θα τα τίναζε όλα στον αέρα. Και γι' αυτό της βγάζω το καπέλο. Της το έχω πει. Χαίρομαι πάρα πολύ που η Ελένη ακολούθησε την καρδιά της. Η Ελένη, που εγώ ήξερα, αγαπούσε τόσο πολύ τα παιδιά της που δεν θα έκανε βήμα παραπάνω. Όμως υποκλίνομαι στο ότι ακολούθησε την καρδιά της και τα τίναξε όλα στον αέρα». Όλο αυτό το διάστημα που μένει εκτός οθόνης, η Ελένη αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο της ανεμελιάς της. Και όταν επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση -γιατί αυτό θα γίνει και πολύ σύντομα- θα είναι διαφορετική. Όχι ως επαγγελματίας, αλλά σαν άνθρωπος. Κι αυτό είναι μια ακόμα δική της κατάκτηση!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ