Έντονο κλίμα συγκίνησης στο Πρωινό - Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Κατσαφάδου

Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες που έχει περάσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έντονο κλίμα συγκίνησης στο Πρωινό - Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Κατσαφάδου

Έντονο ήταν το κλίμα της συγκίνησης στον αέρα του Πρωινού λίγο πριν τους τίτλους τέλους. Η καλεσμένη τους, Δήμητρα Κατσαφάδου, ξέσπασε σε κλάματα με αφορμή την εξομολόγηση για τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της.

Η χημικός – ερευνήτρια, που κατάφερε από την κατσαρόλα του σπιτιού της να φτάσει πολύ ψηλά, μίλησε για την αρχή της πορείες της.

«Σε όλο αυτό ήμουν ολομόναχη και θέλω να ευχαριστήσω τον αδελφό μου τον μικρό, ο οποίος είναι ο αφανής ήρωας της κατάστασης. Ο Κυριάκος δεν βγαίνει ποτέ στην τηλεόραση, είναι ο αφανής ήρωας, ο γίγαντάς μου, δεν εμφανίζεται πουθενά.

Είναι ο άνθρωπος που μου έλεγε «θα τα καταφέρεις» και όταν έφτιαχνα τις κρέμες και πολλές γυναίκες μού τις ζητούσαν, ήταν ο άνθρωπος που τις πήγαινε. Κυριάκο σε αγαπάω πάρα πολύ. Δεν με πίστευε κανείς, είναι ο μοναδικός…», είπε κλαίγοντας η Δήμητρα Κατσαφάδου. Νωρίτερα, ο Λάκης Γαβαλάς άφησε άφωνη την Φαίη Σκορδά με αυτό που είπε.

Τα κλάματα στο Πρωινό έβαλε και η Πόπη Τσαπανίδου

Βούρκωσε στον αέρα του Πρωινού η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και είχαν μια πολύ συγκινητική συζήτηση. Η δημοσιογράφος, μετά από ένα βίντεο που είδε "λύγισε" με αποτέλεσμα να δακρύσει.

Συγκεκριμένα προβλήθηκε ένα βίντεο από το 1996, στο οποίο ως νεαρή ρεπόρτερ δέχτηκε on air για τη δουλειά της τα συγχαρητήρια του Τέρενς Κουίκ.

Η Πόπη Τσαπανίδου μετά την προβολή του βίντεο, είπε με δάκρυα: «Δε μπορώ θα βάλω τα κλάματα τώρα. Αυτό το πράγμα τα πρώτα χρόνια είχε βγει στον αέρα. Γιατί κλαίω; Γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Με πήγε σε χρόνια που ξεκινούσα στην τηλεόραση και είχα όλα αυτά που περιέγραψες. Να μεγαλώσω τρία παιδιά που ήταν μηνών. Που έπρεπε να κάνω καριέρα για να μπορέσω να τα μεγαλώσω.

Και ήμουν σε μια ηλικία που για να πας παραπάνω στη δουλειά είναι απίστευτα δύσκολο. Είσαι παιδί. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς. Όταν είχε παίξει αυτό το βίντεο, μετά από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει σε μια εκπομπή. Το πόσο είχα ντραπεί; Επί δεκάδες χρόνια ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Να ξεχάσω ότι το έχω κάνει. Και μου το έστειλε η κόρη μου πριν από λίγες ημέρες. Δεν το είδα ποτέ. Τώρα που το είδα σκέφτομαι ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα αντιδρούσα και τώρα. Σήμερα που είμαι 53. Χαίρομαι τόσο πολύ και τόσο παιδικά τα πάντα μέχρι και σήμερα. Ξέρεις γιατί είναι τα μαλλιά κοντά στο βίντεο; Γιατί δε προλάβαινα να τα λούζω και να τα χτενίζω».

Να σημειώσουμε πως η Πόπη Τσαπανίδου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση.