GNTM 3: Η πρώτη κοινή φωτoγραφία Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο! Μαζί αγκαλιά στον καναπέ

Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει και είναι καραντίνα μαζί στο σπίτι του!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η πρώτη κοινή φωτoγραφία Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο! Μαζί αγκαλιά στον καναπέ

Οι φήμες για τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη του GNTM 3 να είναι ζευγάρι ολοένα και αυξάνονται. Μάλιστα, η πρώτη κοινή τους φωτογραφία βγήκε μόλις στην φορά και τους βλέπουμε να είναι μαζί αγκαλιά στον καναπέ.

Από την στιγμή που μπήκαν στο σπίτι, τα δυο παιδιά ήρθαν αμέσως πολύ κοντά και φάνηκε να έχουν πολύ καλή χημεία.

Μετά το χθεσινό επεισόδιο και τις σπόντες που ακούστηκαν από τους παίκτες αλλά και από τον Δημήτρη Σκουλό, οι υποψίες μας πολλαπλασιάστηκαν ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα, η Soula Glamorous δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία απεικονίζεται το ζευγάρι να είναι αγκαλιά στον καναπέ.

Στην φωτογραφία φαίνεται να είναι και η μητέρα του Αιμιλιάνου, κάτι που επιβεβαιώνει την σχέση τους. Το ζευγάρι πιθανότητα περνάει την καραντίνα μαζί στο σπίτι του Αιμιλιάνου και βλέπουν παρέα τα επεισόδια του φετινού GNTM.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο:

Η πρώτη κοινή φωτό Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο

GNTM 3: Η γκάφα της Μαριαγάπης στο instagram που πρόδωσε την σχέση της με τον Αιμιλιάνο

Πολλά ακούγονται για τα πιθανά ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι του GNTM 3, με ένα συγκεκριμένο να μας επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται. Αναφερόμαστε, φυσικά, στην Μαριαγάπη και στον Αιμιλιάνο, όπου μια λανθασμένη κίνηση της πρώτης στο Instagram τα πρόδωσε όλα!

Η Soula Glamorous μας έχει συνηθίσει σε πολλά σπόιλερ και καυτές αποκαλύψεις, μιας και έχει μάτια παντού! Έτσι, δεν δίστασε να αποκαλύψει κάποιες ύποπτες κινήσεις της Μαριαγάπης που προδίδουν όχι μόνο την αποχώρηση της από το παιχνίδι, αλλά και την σχέση της με τον Αιμιλιάνο.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια είχε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα highlight με τον σύντροφο της, το οποίο όμως ξαφνικά.. εξαφανίστηκε! Μια κίνηση που φανερώνει τόσο τον χωρισμό της όσο και την φημολογούμενη σχέση της με τον συμπαίκτη της. Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε αυτό το ζευγάρι!

Η σχέση της μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο

Μαριαγάπη γκάφα στο Instagram