The Bachelor: Ξέσπασαν σε ουρλιαχτά οι παίκτριες μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη

Αυτή τη παίκτρια διάλεξε για να συγκατοικήσουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Ξέσπασαν σε ουρλιαχτά οι παίκτριες μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη

Το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor μόλις ξεκίνησε με ουρλιαχτά και φωνές των παικτριών με την ανακοίνωση του Παναγιώτη να συγκατοικήσει με την Βίβιαν.

Ο Βασιλάκος αποφάσισε να πάει την σχέση του με την Βίβιαν ένα βήμα παρακάτω και να δει πως τα πηγαίνουν στο θέμα της συγκατοίκησης.

Έτσι έστειλε μια κάρτα στη βίλα όπου έγραψε το όνομα της Βίβιαν αλλά και τα σχέδια τους. Η άτυχη που ήρθε αντιμέτωπη με την κάρτα και την διάβασε στα υπόλοιπα κορίτσια ήταν η Νικολέτα, η οποία στο τέλος δεν κρατήθηκε και έσκισε το γράμμα. Δείτε εδώ την απίστευτη αποκάλυψη για το ριάλιτι!

Ξέσπασαν σε ουρλιαχτά οι παίκτες μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη να συγκατοικήσει με την Βίβιαν

The Bachelor: Το μήνυμα Βασιλάκου στο Instagram μετά την εκρηκτική εμφάνιση της Μπάση

Μετά την εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Μπάση στο The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να στείλει το μήνυμα του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Έλληνας Bachelor ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όσες παίκτριες έχουν μείνει μέσα στη βίλα.

«Νικολέττα, Έλενα, Εριέττα, Άννα, Ραφαέλα, Βίβιαν, Αντζελίνα και Σία μου χαρίσατε μία από τις πιο όμορφες βραδιές στο The Bachelor...Σας ευχαριστώ πολύ!» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στη λεζάντα της ανάρτησης του.

The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος Instagram

Να σημειώσουμε πως την ώρα που έγινε η παραπάνω ανάρτηση, ο Παναγιώτης Βασιλάκος όχι μόνο έχει χωρίσει την νικήτρια, αλλά τα έχει ήδη με πρώην παίκτρια που έφυγε νωρίς από το παιχνίδι.

Έβαλαν ψεύτικους γονείς στον Βασιλάκο - Στη «φόρα» το μεγάλο ψέμα του The Bachelor

Μία αδιανόητη αποκάλυψη έγινε για το The Bachelor, το νέο ριάλιτι του ALPHA που έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου, καθώς βγήκε στη «φόρα» ένα τεράστιο ψέμα που έχει ειπωθεί. Συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τους γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου, οι οποίοι όπως φαίνεται, ήταν ψεύτικοι!

Από την πρώτη στιγμή ο Bachelor ξεκαθάρισε πόσο πολύ θαυμάζει τους γονείς του και τη σχέση που έχουν δημιουργήσει μέσα στα χρόνια, ενώ χθες, τους αφιέρωσε και ένα τραγούδι.

Όπως αποκαλύφθηκε ωστόσο μέσα από τον λογαριασμό Soula Glamorous, οι γονείς που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο δεν ήταν οι αληθινοί γονείς του Βασιλάκου. Πώς έγινε γνωστό; Πριν από λίγο καιρό ο Παναγιώτης είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με τους γονείς του στο Instagram και όπως θα διαπιστώσετε είναι άλλοι από αυτούς που βλέπουμε στο βίντεο της έναρξης του ριάλιτι.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το The Bachelor, δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

Παναγιώτης Βασιλάκος ψεύτικοι γονείς

Παναγιώτης Βασιλάκος The Bachelor