Ευτυχείτε: Ορίστηκε η ημερομηνία του γάμου - Το αποκάλυψε στον αέρα

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Ορίστηκε η ημερομηνία του γάμου - Το αποκάλυψε στον αέρα

Στην εκπομπή Ευτυχείτε έγινε γνωστή ημερομηνία γάμου γνωστού Έλληνα και της συντρόφου του οι οποίοι σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ γρήγορα.

Ο λόγος για τον μετεωρολόγο και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Καλλιανό και της συντρόφου του που είναι δερματολόγος Χάρις Δαμιανού. Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψαν την τελική ημερομηνία.

«Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό η πρόταση γάμου. Έχει κλείσει ο Γιάννης την ημερομηνία του γάμου μας. 29 Μαΐου», είπε η Χάρις Δαμιανού. Δείτε τη δήλωση του που συγκίνησε.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Καλλιάνος δήλωσε: «Το μονόπετρο το διάλεξα μέσα σε μια ώρα. Εκεί που καθόμουν, είπα πως έφτασε η στιγμή να το κάνω».

Καινούργιου: Η ατάκα στον αέρα του Ευτυχείτε που πρόδωσε τον γάμο της με τον Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καλλιανός για τον γάμο του με την Χάρις Δαμιανού τον Μάιο, αποκάλυψε στην παρέα του Ευτυχείτε ότι σκοπεύουν και πολλοί φίλοι της επίσης να παντρευτεί.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Απλά να πω ότι έχω αρκετούς φίλους που σκοπεύουν να παντρευτούν τον Μάιο. Μην ανοίγεστε και πολύ. Οι περισσότεροι θα παντρευτούμε με 20 άτομα».

Αμέσως μετά ξεκίνησε μια θύελλα αντιδράσεων και πειραγμάτων των συνεργατών της προς το πρόσωπο της Κατερίνας και στο ενδεχόμενο ότι σκοπεύει και αυτή να παντρευτεί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο.

Η Κατερίνα Καινούργιου με την σειρά της έβαλε τα πράγματα σε μια θέση και είπε χαρακτηριστικά: «Όχι εγώ. Λες να παντρευτούμε τον Μάιο και να μη το ξέρει κανείς. Καλά μπορεί και να μη το ξέρει κανείς, αλλά όχι, δεν παντρεύομαι. Μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ. Μπορεί και να συμβεί. Στην παρούσα φάση δεν παντρεύομαι. Δεν το λέω για τον Φίλιππο. Δε θα μου ανοίγει την πόρτα το βράδυ. Αγχώνεται μετά. Τα παίζει και ο Μουτσινάς το μεσημέρι».