Πρώην παίκτρια του The Voice έγινε μαμά - Ξετρελαμένο το διαδίκτυο με το μωράκι της

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του The Voice έγινε μαμά - Ξετρελαμένο το διαδίκτυο με το μωράκι της

Για πρώτη φορά μαμά έγινε πρώην παίκτρια του The Voice, - δείτε όσα είδαμε την περασμένη Κυριακή - η οποία με το κομμάτι «Bring to me my life» είχε αναστατώσει κοινό, αλλά και κριτές.

Την είδηση της εγκυμοσύνης της, είχε κάνει γνωστή η ίδια μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram για το πάρτι που έκανε λίγο πριν την γέννα της.

Τώρα "χτύπησε" με νέα ανάρτηση όπου αποκάλυψε πως έγινε για πρώτη φορά μανούλα γράφοντας «Το Σάββατο 11/21/2020 στις 4:44 π.μ. καλωσορίσαμε στον κόσμο το νεότερο και πολυτιμότερο μέλος της οικογένειας μας, Orion Daniel Welby. Γεννημένος 5 κιλά, αυτός ο μικροσκοπικός άντρας έχει ήδη κλέψει τελείως τις καρδιές μας. Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι». Ο λόγος για την Ηλέκτρα Μπαράκος.

The Voice Ηλέκτρα Μπαράκος μαμά

Εκτός του The Voice, μαμά έγινε και πρώην παίκτρια του GNTM

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz. Αυτή τη φορά, μία πρώην παίκτρια του GNTM γέννησε το πρώτο της παιδάκι και δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, κρατώντας στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Ο λόγος για την 27χρονη Σιντορέλα Τόλη, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια του δεύτερου κύκλου του Next Top Model που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1.

Μόλις χθες, το μοντέλο πόζαρε αγκαλιά με το μωρό της σε ένα story στο Instagram όπου και έγραψε χαρακτηριστικά: «Light of my life» δηλαδή, το φως της ζωής μου. Δείτε εδώ και ποιο ζευγάρι περιμένει παιδί μετά από 10 χρόνια σχέσης.

Σιντορέλα Τόλη γέννα

Baby boom στη showbiz - Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz, καθώς ένας γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς σε λίγο καιρό με δύο πολύ ιδιαίτερες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram του.

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένο με το νέο μέλος που θα προστεθεί σε λίγο καιρό στην οικογένειά του.

Αυτός ο Έλληνας τραγουδιστής ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς

Ο λόγος για τον Zanis των Knock Out, ο οποίος θα γίνει μπαμπάς αφού η αγαπημένη του, Μαρία Αγγελάτου είναι έγκυος.

«Και ναι, είμαστε έγκυες! Ένα νέο, πιο όμορφο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή μας γιατί πλέον από δύο γινόμαστε τρείς. Τη θέση του εγωισμού παίρνει η αυταπάρνηση και η ανιδιοτελής αγάπη. Τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο και τίποτα δεν θα είναι βαρετό!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του. Το πρώτο του παιδί περιμένει ακόμα ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και ναι, είμαστε έγκυες! Ένα νέο, πιο όμορφο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή μας γιατί πλέον από δύο γινόμαστε τρείς. Τη θέση του εγωισμού παίρνει η αυταπάρνηση και η ανιδιοτελής αγάπη. Τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο και τίποτα δεν θα είναι βαρετό! . . . #babycoming #baby #babyonboard #happy #happiness #family #newmember #blessed #cantwaittomeetyou #parentstobe #babyno1 #the3ofus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Knock Out (@zanis_knockout_official) στις

TAGS